Реклама / Ads
3| 5058 |20.05.2015 НОВИНИ

Борисов към работници: Пожелавам ви големи заплати

.
Бойко Борисов
През следващия месец ни чакат около милиард нови инвестиции в различни заводи, които произвеждат и създават работни места. Това каза министър-председателят Бойко Борисов на тържествена церемония по откриване на Комплекс за преработка на тежки отпадъци на нефтената рафинерия, предаде „Фокус”.
 

„Когато човек види това, което е пред нас може да си направи извод. Действително една от най-големите инвестиции в България за 1.5 млрд. долара и нови работни места. Най-важното за този регион, където е концентриран и туризмът ни, е че е 100% екологично производството. Не само вдигането на БВП и растежът в икономиката, който имаме през първите месеци, съществена роля в това играе и борбата с контрабандата. Над милиард вече са събрани повече приходи от първите месеци и голяма част от тях са и от горивата”, обясни премиерът.

 

„Включително и в момента колегите правят реализация в тази посока, така че не само се пълни бюджетът, а се дава възможност на инвеститорите във всички сфери – месо, зеленчуци, горива. Това дава възможност и на инвеститорите, и на родното производство да се развиват”, допълни той.

 

„Мога само да поема ангажимент, че този курс на правителството ще следва и няма да има отстъпка. Искам да благодаря на всички партии, които подкрепят правителството – Реформаторски блок, АБВ, Патриотичния фронт. Имайте предвид, че тези думи, статистики, които излизат от Евростат за намаляване на безработицата, вдигането на индустрията докарват нови и нови инвеститори. Само в следващия месец имаме пак близо за около милиард нови инвестиции в различни заводи, които произвеждат и създават работни места. Но както се казва това да ни е само за първите месеци”, уточни Бойко Босрисов.

 

Премиерът обясни, че съдебната реформа и както и стартиралата днес пенсионна реформа са изключително важни елементи в работата на държавата. „Пожелавам на всички, които работите тук да имате големи заплати, да ви дават добри премии, съответно ръководството да подпомага общината и социалните дейности”, обясни Борисов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 4586 |20.05.2015 Борисов: Пенсионната реформа не започва и не свършва с нас . 23| 7286 |16.05.2015 Борисов получи специално посрещане в Катар . 36| 7052 |16.05.2015 Борисов праща четирима министри в Москва . 11| 4403 |15.05.2015 Борисов иска да се разсекрети всичко в КТБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads