Реклама / Ads
26| 5099 |17.02.2014 НОВИНИ

Борисов не осъзнава бедността и безработицата

.
Очакваната „новина“ за възкръсването на Цветанов начело на ГЕРБ измести основните послания, които неговият двойник Бойко Борисов излъчи от конгреса на партията. На първия конгрес след 4 години управление, лидерът на ГЕРБ показа, че поуки от правителствения провал няма.
 

Провалът на Борисов и на ГЕРБ дойде от катастрофалната социално-икономическа политика.  Вчера Борисов не обели нито дума за основните проблеми в страната – безработицата и бедността. Чухме всичко за щъркелчетата от гара Яна и блатните кокичета, но не чухме нищо за майките, децата, безработните и пенсионерите. Дори нещо повече – Борисов говори за високите пенсии, които изплащал. Този абсурд показва колко далече е падналият диктатор от дневния ред на българския народ. Най-вероятно никой в ГЕРБ не е чул, че страната е в чудовищна демографска катастрофа.
Борисов не обели нито дума и за монополите, които тровят живота на българите и заради които той беше изгонен с камъни от протестиращите.

Партията е капсулирана и се е превърнала в административно-командна структура. В „програмната“ реч на Борисов цялата визия е насочена към миналото. Към някакви имагинерни успехи.  И нито дума каква е визията за бъдещето на тази политическа сила.
Единственото което интересува Борисов е спасяването на собствения му имидж и намирането на тих пристан в президентската институция с помощта на Първанов. Вместо да погледне какво става на улицата и в домовете на хората, той се е вгледал в собствения си пъп.

Изводът е един – езикът на омразата обгръща всяко едно послание, което Борисов отправя навън. Неговата партия остава в изолация, както от останалите политически сили, така и от българското общество. Проблемите, които тормозят българските граждани не са в дневния ред на ГЕРБ и нямат шанс да бъдат решени от тази партия.
Николай Бареков
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 45| 5124 |16.02.2014 Станишев: Борисов за пореден път потвърди, че ГЕРБ е на Цветанов . 31| 5356 |16.02.2014 Местан: Борисов е заклещен от Цветанов, няма накъде да мърда . 84| 6715 |16.02.2014 Преизбраха Бойко Борисов с 1102 гласа . 109| 7611 |15.02.2014 Борисов: Трите партии няма да сдадат властта, докато не източат всички пари

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads