Реклама / Ads
27| 4871 |09.02.2014 НОВИНИ

Т. Буруджиева: Амбицията на Първанов е част от проблема

.
Т. Буруджиева
БСП е свикнала да има течения в нея, но не е свикнала да бъде предавана от лидерите си. Политическият живот занапред ще е живот на малцинствата и е важно как се отстояват позициите.
 

БСП има достатъчно време да си построи кампанията, да работи и да каже какво е направила, заяви по БТВ Татяна Буруджиева от БСП. Според нея трябва да се заложат като цел 8 евродепутати и да гонят 7-те. Според социологически данни засега имаме твърдо гарантирани 6. Ерозията, нанесена от АБВ, засега не била социологически ясна, но до края на март това щяло да се проясни.

БСП е милозлива партия, каза Буруджиева в отговор на въпроса възможна ли е прошка за АБВ. В същото време тя е и твърде критична, всеки ще си зададе въпроса какво не направихме, та се стигна до тук, поясни Буруджиева. Според нея АБВ още преди години е била заявена като политическа партия. БСП е свикнала да има течения в нея, но не е свикнала да бъде предавана от лидерите си. Амбицията на Първанов до голяма степен е част от проблема, смята тя.

Ако човек погледне конкретно и делово, ще види, че по места нещата изглеждат другояче. В Разград например БСП е тази партия, която прави политиките, а не ДПС, каза още тя.

Според мен най-вероятно и логично Сергей Станишев ще е лидер на евролистата, но то ще е повече като символ на това колко важни са тези избори за България и за левицата, каза още Буруджиева. Само в България витаят бръмбари в главите на някои хора, коментира тя сюжета с върнатите от Моника Станишева пари. Грозно е, когато мъже, които са крали и стоят в докладите на ЕК, да се занимават с човек, който си върши професионалната работа и си гледа децата, отсече тя.

Ако не спечелим достатъчно депутати на евроизборите, трябва да идем на предсрочни избори, заключи Буруджиева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 8835 |08.02.2014 "Първанов" като младия Брежнев на конгреса на БСП . 40| 5606 |07.02.2014 Първанов се съгласи с Борисов: Парите на общините се разпределят несправедливо . 18| 5169 |04.02.2014 Първанов гази: Държавата става заложник на лични конфликти . 13| 6902 |03.02.2014 Антония Първанова: С бюлетините да се дават и ваучери на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads