Реклама / Ads
1| 4112 |19.10.2023 НОВИНИ

В “Честно казано с Люба Кулезич”: Емблема на злоупотреби ли е “Майчин дом”? 

.
Преструва ли се държавата, че разследва болниците, на които е владелец? Какво се случва 10 г. след аферата КТБ?
 

Това са само част от темите в предаването "Честно казано с Люба Кулезич" тази вечер по телевизия "Евроком".

 

Ето какво ще видите:

 

Преструва ли се държавата, че разследва болниците, на които е владелец? Ще се превърне ли "Майчин дом" в емблема за злоупотреби, докато министри и проверяващи органи се правят на разсеяни? В студиото влизат дръзналите да говорят за шокиращата действителност в най-голямата акушеро-гинекологична болница - д-р Елена Георгиева и д-р Лидия Гергова. 

 

На предизборния кръстопът ви срещаме с доскорошния председател на Сметната палата Цветан Цветков - дързък администратор, който осем години отговаряше за харчовете на държавната пара. Разкритията за злоупотреби обаче рязко го направиха неудобен за депутати в една безпринципна парламентарна сглобка. Сега Цветков е кандидат за нашето доверие и за кметския пост в престижния столичен район "Лозенец". 


Почти 10 г. по-късно аферата "КТБ" не само не е приключила, но придобива и невиждан цинизъм. В студиото на "Честно казано" влиза Георги Христов - бившият изпълнителен директор на съборената банка-гигант, който се е изправял срещу глутница от мераклии не само да оглозгат активите за милиони, но и да заличат следите си. Следват факти! На вниманието на някогашните антикорупционери, сегашни управляващи. 


В предизборната суматоха в срещаме още с адв. Петър Славов от групата за натиск в 43-ия парламент. Дейният общественик дръзна да се кандидатира за общински съветник в София без политическа опека и с оправданото самочувствие за последователност в извършеното досега. Готово ли е обществото ни да промотира личности, пожертвали собственото си време за каузи - ще разберем 10 дни след края на този разговор.




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4052 |19.10.2023 При израелски удар в Ивицата Газа е убит високопоставен лидер на ”Хамас” и членове на семейството му . 13| 4079 |19.10.2023 Денков за руските изтребители над Черно море: Начинът да се противопоставим е да повишим боеспособността на армията . 40| 26504 |19.10.2023 Манол Глишев: Започва ли Третата световна война? . 2| 4209 |19.10.2023 Британското разузнаване: Очаквайте нови украински атаки срещу Кримския мост

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads