Реклама / Ads
1| 7270 |04.01.2014 НОВИНИ

Числата говорят за обрати и неочаквани печалби през 2014 година

.
Настъпилата 2014 година ще бъде управлявана от вибрациите на числото 7 твърдят специалисти по значението на числата. Сборът от цифрите 2+0+1+4 дава едно от най-странните и митологизирани числа в историята на нумерологията.
 

Ето какво тълкувание за нещата, които ни чакат в годината, управлявана от 7-цата, дава най-добрата нумероложка на Нова Зеландия Мишел Бюкянън, пише в. Монитор. Освен четец на числата, тя дълги години е била и мениджър корпоративни клиенти в доста компании, сред които и музикалният гигант EMI music. На личната й страница michellebuchanan.co.nz могат да се прочетат още цифрови прогнози за новата година.

 

В 7-цата присъства класическата мъдрост на вековете, както и доброволният отказ на личността от активно общуване. В същото време обаче година с вибрации 7 пуска на повърхността тайни пороци, моменти с авантюри, граничещи с безумие, прекалено увличане по хазарта. Добре е да се подчертае, че през 2014-а ще има промени в съзнанието на хората и техния вътрешен мир. Всички ще се интересуват от глобалните промени, а едва след това ще обръщат внимание на законите, измисляни от техните собствени правителства. Освен другите си прелести, 7 е число на изследователите на човешките души. Заради това е по-добре през следващите 12 месеца по-внимателно да наблюдаваме околните, да слушаме техните думи. И да използваме наученото, но не за лични облаги, както бе през 2013-а, а за да можем да променим живота на околните. Така чрез тях да намерим пътя за регулиране на собственото си битие.

 

7 е прието в нумерологията за число на отшелника. Заради това се очаква спад в социалните контакти. Хората почти няма да искат да излагат на показ това, което става в душите и в семействата им. „Нека да не забравяме, че освен подвластна на 7, годината е и на Дървения кон. Това животно не обича изолацията, даже обратното. Заради това не е изключено през 2014-а хората да се стремят да бъдат сред познати и приятели. Но това, което вълнува сърцата им, ще бъде споделено само в много тесен кръг”, съветва всички Мишел Бюкянън.

 

Числото 7 носи отказ от стандартните битови удобства. Това значи, че ще намалее покупката на бяла и черна техника, телефони и таблети. Значително ще нарасне търсенето на книги, туристически пътеводители за страни с богато историческо минало. Главоломно ще се увеличи броят на учащите се. Това не значи само повече деца в гимназиите и университетите. Няма да са рядкост и лицата, завършили отдавна, да решат импулсивно да се запишат на езикови курсове или такива за нова професионална квалификация. Ще има и хора, които ще сменят сферата си на дейност.

 

През 2014 г. ще се търсят първопричините за едно или друго събитие. Подобна тенденция ще ни помогне да разберем нашите близки и по-често да им прощаваме за нещата, които кажат или направят през следващите 12 месеца. От друга страна, ще научим истината за постъпките на хората около нас. Това ще доведе до смяна на приятелски и роднински кръгове. 7-цата е мъдро число и би могла да си „затвори очите” за неща, станали преди повече от 10 години. Но импулсивността на Коня не търпи ненаказани предателства - независимо кога са станали. Взривоопасната смес от гняв и прозорливост може да разруши не едно приятелство или роднински връзки.

 

7-цата закриля истинските професионалисти. И то такива, които изпипват и последния детайл от трудовете си, преди да ги обявят публично. През тази година успехът ще е на страната на перфекционистите. Годината ще е благоприятна за тези, които решат да се развиват в повече от една области. Ще се засили влечението към религията, духовните учения и философските дисциплини. Е, тази хаотичност в интересите може да доведе и до някои странни обрати - някой изневиделица да смени вярата си или още по-неочаквано да захвърли светския живот и да се посвети на Бога.

 

През 2014-а хората ще се стремят повече към самотата, отколкото към публичния живот. Заради това не изключено през лятото и есента да зачестят тези, които ще искат да останат сами със себе си далеч от целия свят. Тук отново повтаряме съвета на Мишел Бюкянън, че не бива да забравяме влиянието на Дървения Кон. Той е пълната противоположност на вибрациите на 7-цата. Затова ще бъдем често връхлитани от емоции, за които няма да можем да намерим рационално обяснение, ще правим импулсивни действия и след това сами ще се питаме ние ли сме ги извършили. Ще се люшкаме от крайност в крайност. Веднъж ще сме съсредоточени във вътрешния си мир и само една цел. След това изненадващо ще се захванем с няколко проекта накуп.

 

Нетипичното веселие ще се сменя с меланхолияа смиреността ще отстъпва място на желание да захвърлим всичко и да заживеем накрая на света. Подобна смяна на емоциите ще се отрази доста зле на хората, които имат проблеми с психиката. Нумерологията съветва през тази година да сме внимателни с всички, които са в гранично емоционално състояние.

 

През следващите 12 месеца не е изключено в процеса на себепознанието да казваме и правим това, което само ние смятаме за правилно, но не и околните. Няма да са малко и тези, които ще вършат всичко на принципа „Животът е прекалено кратък, за да пропусна нещо от неговата палитра - и доброто, и лошото”. Това обаче ще тласне тези лица в света на порока и грешните избори. Репутацията им ще пострада сериозно. Дори уважавани от обществото лица с безупречно реноме ще станат грешници. Това важи както за мъжете и жените в светлината на прожекторите, така и за обикновените граждани. Възстановяването на репутацията им няма да е никак лесно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 6353 |10.11.2013 Борисов: Това управление ще падне от власт, но щетите за държавата вече са необратими . 96| 12020 |28.10.2013 Гамизов: Младите хора ви говорят за морал и идеали, тъпани проклети! . 95| 9510 |30.04.2013 Борисов: Когато фактите говорят, и СРС-тата мълчат . 27| 5872 |19.03.2013 Плевнелиев забранил на министрите си да говорят от TV7

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads