Реклама / Ads
15| 2474 |20.04.2024 НОВИНИ

Даниел Лорер: Има игра на ГЕРБ и президента, затова се противопоставяме

.
Даниел Лорер
Ако президентът и ГЕРБ редят правиелството, ние няма да бъдем отговорни за това или пък да не се противопоставяме, когато може би сме свидетели на едно служебно, което министър по министър се превръща в редовно правителство. Това заяви Даниел Лорер.
 

"Нашият е протест е срещу това, че премиерът потърси ГЕРБ, които не можаха да се разберат с Румен Радев. Бяхме свидетели на президентски произвол преди промените в конституцията. Румен Радев направи своя избор и сега само Главчев е отговорен за това кои ще са министрите му. Наблюдаваме една игра между Радев и ГЕРБ. Оказа се, че когато не му харесват дадени министри, Румен Радев не ги подписва“, обясни депутатът  от "Продължаваме промяната"-"Демократична България" по БНТ.

 

 

Даниел Митов е доказан професионалист и нямаме съмнения в качествата му, но Димитър Главчев трябваше да дойде в парламента и да признае, че е сбъркал. Тогава смяната на външен министър щеше да е по-гладка, уточни той.

 

„Очевидно, че службите са знаели за шефката на митниците и са я разследвали отдавна. Службите обаче се включват точно преди избори. Когато има избори, службите започват да работят срещу нас. Това е в резултат на нереформирането им", убеден е Лорер.

 

Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв: " Тази комисия за митниците се прави отново по време на избори и прокуратурата ѝ помага."

 

"Бойко Борисов умее да забавлява българския народ, когато няма какво да каже. Един ден Кирил Петков е лош и чупи маси, а след това е уважаван политически партньор. Не трябва да слушаме толкова това, което ни се говори", категоричен е още той.

 

"Косата ми побеля от избори. Имаме плакат в офиса, на който съм с черна коса“, каза още той.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 2653 |20.04.2024 Доц. Киселова за казуса с Митов: Урок на Главчев, да внимава в комуникацията си с Борисов . 3| 3011 |20.04.2024 Експерт: Чакането по границите оскъпява стоките в магазините с 15-18% . 7| 9644 |20.04.2024 Д-р Мирослав Спасов: 5,4 милиона "лекари" в България разбират от всичко и спорят с медиците . 8| 5269 |20.04.2024 Петко Георгиев: Правителството е марионетно, но кукловодите са объркали някои от конците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads