Реклама / Ads
28| 5817 |13.07.2013 НОВИНИ

Депутати от ГЕРБ "откриха предсрочно" последната отсечка на АМ "Тракия"

.
Бургаски и ямболски депутати от ГЕРБ не изчакаха официалното откриване на последния участък от автомагистрала "Тракия" в понеделник. Те премахнаха огражденията на пътя и извършиха проверка на 34 километровата отсечка от ямболското село Зимница до Карнобат, а бившият областен управител на Бургас Константин Гребенаров символично откри с бутилка шампанско пътния участък.
 
Пътният участък е завършен с маркировка, мантинела, пътни знаци и огради, каза депутатът от ГЕРБ Димитър Иванов:

В момента се работи извън трасето по отводнителните канали и по напоителните канали. На трасето никой не работи, положена е маркировка - хоризонтална, вертикална, асфалтът е положен, еластичните прегради са положени. За тези прословути заешки огради, за които говори министърката може би от седмица, че не са положени, всичко е положено. Така че ние не виждаме някакъв проблем да бъде пусната отсечката от Ямбол до Карнобат, за да могат хората спокойно да пътуват.

Според народните представители, след като са издадени Акт 15 и 16 отсечката от Ямбол до Карнобат трябва да бъде отворена за движение на автомобили.

Депутатът от Коалиция за България Димчо Михалевски заяви пред БНР, че действията на представителите на ГЕРБ са неприемливи от обществена гледна точка и изтъкна:Направихме всичко възможно за петък да бъде готова магистралата, в понеделник беше подписан Акт 15, късно вчера бе подписан Акт 16 с незначителни забележки, които беше необходимо днес и утре до обяд, със съдействието на Пътна полиция да бъдат отстранени, да бъде издадено решението за ползване от Дирекция национален строителен контрол в неделя, така че понеделник магистралата да бъде ползвана.

Михалевски използва ефира на националното радио и да благодари на всички строители и професионалисти, всички хора, които през последните 40 години са дали сърце, ум и професионализъм и са направили възможното да я има АМ "Тракия".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 24| 6006 |12.07.2013 Депутати и кметове от ГЕРБ "откриха" АМ Тракия . 24| 5385 |12.07.2013 "Пеевски" пише SMS-и на депутатите . 26| 4975 |12.07.2013 Стоичков поканен да оглави отцепниците от ГЕРБ . 4| 5219 |12.07.2013 Седем министри ще препитат днес депутатите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads