Реклама / Ads
2| 2427 |13.02.2024 НОВИНИ

Диана Дамянова: Ще има ротация, правителството ще изкара пълен мандат

.
Комуникационният експерт Диана Дамянова Източник: БГНЕС
Ротацията на правителството ще се състои 4 години поред и това правителство ще изкара пълен мандат. Това прогнозира комуникационният експерт и основател на ПП "Продължаваме промяната" Диана Дамянов пред БНР.
 

"Няма да отидем на избори 2 в 1, ще отидем на избори, тогава когато Борисов е готов да "сготви" изцяло Промяната, зависи кога ще се почувства достатъчно силен", смята Дамянова.

 

Тя коментира и напрежението в управляващата сглобка, дни преди очакваната ротация на кабинета – "Това са рутинни бури в чаша вода, които ще ни разиграват всеки път преди някакви промени".

 

"Истината е, че ротацията е сложен процес и още по-сложно е, че те не са си го регламентирали помежду си. Става триж по-сложен от това, че единственият регламент, който са направили, е какво ще работи Денков след това. И изведнъж, внезапно Кирил Петков решава да не спази. Но както се казва "този път Петков бързо осъзна, че искането му… Денков направи голяма глупост, заявявайки, че МВнР ще даде повече глас на ПП и това наруши нормалния баланс – "Ники трябва да пътува", посочи още комуникационният експерт.





Тя отбеляза, че "Продължаваме промяната" трябва да има свое политическо семейство, но това е въпрос на истинска партийна работа, "която, като че ли не им се отдава много", уточни Дамянова - "Истината е, че това беше каране един срещу друг и кой ще мигне пръв. Кирил мигна пръв, защото искането му освен, че е немотивирано и е нелогично."

 

"Това ни даде възможност да разберем, че ние живеем в една непрекъсната лъжа. На нас ни казваха това е наше правителство. 8 месеца по-късно Петков каза, че това не е чисто наше правителство. Защото МВР министърът не е наш, а е на ГЕРБ", допълни Дамянова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6404 |13.02.2024 Премиерът откри ремонтирания хидроагрегат 5 на ПАВЕЦ "Белкемен" . 8| 8526 |13.02.2024 Руското МВР издирва Иван Калчев - Глиги, Христо Грозев и още българи . 0| 2407 |13.02.2024 Евродепутатите социалисти, Фондация Фридрих Еберт – България и Институтът за социална интеграция организират Дискусията „Цената на личния преход – зелен, дигитален, демографски“ . 3| 2351 |13.02.2024 Разцеплението на земеделците - едните скандират "Оставка Вътев" пред МС, другите готови на примирие с МЗХ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads