Реклама / Ads
159| 5555 |08.04.2013 НОВИНИ

Доходи, работа и сигурност, обеща Костов

.
Иван Костов, лидерът на ДСБ Източник: Булфото
Три стъпки за по-добра България – доходи, работа и сигурност, обеща лидерът на ДСБ Иван Костов, след като партията му представи днес платформата си за изборите през май. Костов беше категоричен, че тъмносините ще действат по ясни стъпки за излизане от кризата и отново наблегна на опита, който имат негови експерти в тази област.
 

България е страна на бедност и корупция. Така я виждат гражданите и партньорите ни от Европа, каза Иван Костов. Първата стъпка са доходите. Ще ги облекчим от дейността на монополите и бюрокрацията на държавата. Ще открием нови работни места и ще запазим досегашните.

Ще подпомогнем малкия и средния бизнес. Ще обявим война на мафията и организираната престъпност. Ще изтеглим МВР от бизнеса. Ще се грижим за образованието и здравеопазването, изреди той. Ще вкараме повече депутати в новия парламент, закани се Костов, и ще водим положителна и толерантна избирателна кампания.

Костов беше категоричен, че разочарованието на сините избиратели от разлъката на двете партии ще бъде бързо преодоляно, защото избирателите ще припознаят истинското дясно. По думите на Костов и “Синьо единство“, и ДСБ имат интерес да са парламентарно представени, за да защитят интереса на десните избиратели.

В своето изявление Светослав Малинов не пропусна да отправи и остри критики към правителството на ГЕРБ. По думите му никога дясно правителство не е предизвиквало социални протести и сега ДСБ е призвано да покаже истинското лице на десните.

От своя страна Костов отново намекна, че ГЕРБ са избягали от отговорност, като са подали оставка. Според мнението на ДСБ подкрепата на ЕНП за ГЕРБ била протоколна и било много показателно, че ГЕРБ не могли да вкарат страната ни в Шенген.

Иван Костов критикува и посочения от БСП за техен бъдещ премиер Пламен Орешарски, който по думите на лидера на ДСБ не е експерт, който може да стои начело на програмно правителство. Според Костов такъв кабинет не би могъл да е стабилен.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5006 |07.04.2013 Фандъкова: Борисов обеща днес много работа . 6| 5427 |04.04.2013 22 корумпирани ченгета загубили работата си . 41| 7148 |13.03.2013 Жертви на „Наглите”: Съдийката да е жива и здрава и да си няма работа със съда! . 31| 6575 |11.03.2013 Плевнелиев: В сряда новото правителство е на работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads