Реклама / Ads
2| 5435 |02.08.2018 НОВИНИ

Фандъкова излъга стотици софиянци за трамвай №6 - маха трасето до Лозенец

.
Трасето на трамвая до Лозенец вече се премахва. Точно както предрекохме преди 2 години - ”временното” спиране беше просто увертюра към финална ликвидация. Това написаха във Фейсбук от гржданското движение ”Спаси София”.
 

Благодарим Ви, г-жо Фандъкова, че показахте на всички колко не Ви е грижа за бъдещето на София. Благодарим Ви, че закривате скоростен коридор на трамвайния транспорт с напълно годно за ползване автономно трасе и така прибавяте още 2,3 км унищожена трамвайна инфраструктура към постиженията си.

 

В този ден, публичното обещание на г-жа Йорданка Фандъкова - Yordanka Fandakova, на Elen Gerdzhikov и на цял куп зам.-кметове, кметове на райони и общински "експерти", че Шестицата ще бъде върната до басейна Спартак, ще остане в историята на София като една от най-сериозните и нагли лъжи, изказвани от хора на толкова високи и отговорни позиции. Срам и позор за това управление.

 

Екипът ни иска да поднесе и най-искреното си извинение на жителите на Лозенец и всички софиянци, че не успяхме да спасим Шестицата - въпреки подписката с почти 5000 подписа, събирана от нас и от вас, въпреки организираните протести, стотиците срещи и дискусии с ресорните дирекции в общината, мотивирани предложения и идеи за решение на казуса, становища, изказвания и оценки, които отнесохме към Експертните съвети и обществените обсъждания. Не успяхме да спасим София от любовта на г-жа „кмета“ и нейния "екип експерти" към унищожението на градския транспорт.

 

Призоваваме всички наши съграждани, вярващи в правото ни да живеем в модерен, зелен и приятен град, да не забравят за това кметско решение. Следващата година предстоят местни избори, когато тази лъжа не трябва да остане ненаказана. Време е София да бъде водена от нормални хора, които управляват с и за гражданите, а не въпреки техния интерес.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 3746 |02.08.2018 Фалшив профил във фейсбук подплаши Фандъкова . 23| 5432 |16.07.2018 Протест в ”Младост” срещу Фандъкова в защита на градинка от застрояване . 1| 4369 |29.06.2018 Фандъкова разкопава с дълги ремонти центъра на София . 1| 5393 |19.06.2018 Калоян Паргов: Вчерашната буря ”Фандъкова” отнесе видимите резултати на управляващите в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads