Реклама / Ads
36| 11496 |11.12.2014 НОВИНИ

Фрог научи: "Хитлер Капут!" - шушукат във военното министерство

.
Иво Антонов
В коридорите и кабинетите на военното министерство от уста на уста, като народна песен, се носи фразата "Хитле капут!" Произнасят я във връзка с окончателното сваляне на номинацията на Патриотичния фронт на Иво Антонов за заместник министър на отбраната , държавен експерт по паметниците. Разследване на военна полиция показало, че той наистина е симпатизант на Третия райх и това доказвали десетки негови постове и фотографии.
 
Един от лидерите на патриотичния фронт Валери Симеонов заяви, че Иво Антовов е бил в полезрението на коалицията като предложение за зам. министър, но те никога не са го обявявали публично. Като "детска работа" коментира той фотографията на Антонов във военния музей, където той отправя хитлеристки поздрав. Така или иначе кандидатурата му няма да бъде официално издигната от Фронта.

В Патриотичния фронт имат още няколко кандидата за поста заместник-министър.Единият е от членовете на Фронта на Валери Симеонов, а другият е от ВМРО на Красимир Каракачанов. И двамата са били служители в Министерството на отбраната. От Фронта не са се отказали на мястото на Орхан Исмаилов да бъде назначен техен човек.В момента всички кандидатури се преверяват с лупа и ситото ще бъде безкомпромисно, заявиха за Фрог хора на Фронта във военното министерство.

Ако не се стигне до назначаването на предложен от Патриотичния фронт кандидат, те могат да отидат на варианта заместник-министър да бъде друг човек от Реформаторския блок, но да бъде сменен Орхан Исмаилов.

Сагата около мястото на зам.министър в министерството на отбраната започна с назначаването на поста на предложения от партията "Свобода и достойнство" Орхан Исмаилов.Той бе разконспириран от Валери Симеонов и ПФ като човек на ДПС и турски агент.Последва информационна атака и срещу предложения от Фронта човек за този пост.Държавният експерт Иво Антонов бе набеден и разобличен като фашист, който като историк не е крил симпатиите си към Третия райх и Хитлер.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 5641 |10.12.2014 Фрог научи: Откъснаха обиците на съпругата на експерта по тероризъм Иван Бояджиев . 1| 4839 |10.12.2014 Н. Хаджигенов пред Фрог: Във ВСС има 2-3-ма читави хора и те са от съдиите . 8| 8622 |10.12.2014 Адв. М. Екимджиев пред Фрог: Зад Ченалова и ВСС стоят едни и същи хора . 7| 7280 |09.12.2014 Богослов пред Фрог: Архим. Дионисий искал 300 000 от държавник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads