Реклама / Ads
5| 5636 |23.04.2015 НОВИНИ

Ген. В. Петров за Фрог: Спекулация е, че АБВ в Пловдив се е разцепила

.
Валентин Петров
Няма постъпила до момента нито една молба за напускане на политическата партия нито в регионалния офис в Пловдив, нито в централния офис на АБВ. Към момента, смея да твърдя, че в тези списъци, има хора, които не знаят, че се спекулира с техните имена и лични данни. Има хора, които са попаднали в този списък, без да са казали, че ще напускат политическата партия. Така генерал Валентин Петров коментира твърдението на Христо Барутчиев и компания, че АБВ в Пловдив се е разцепила.
 
Това, че някой размахва някакви списъци с имена и ЕГН-та, дали това са истински или не,  подлежи на проверка. Като дойдат заявленията за напускане,  ще видим колко са реалните членове на АБВ, които евентуално ще напуснат.

И второ- твърденията, че това са хората, които са изнесли на гърба парламентарните избори, са меко казано неверни. Тези хора работеха само за една лична кауза и за един личен мажоритарен вот на гърба на марката АБВ. Резултатът е виден - някъде около 400 гласа, каза още той.

Тези хора са Христо Барутчиев и кампания. Те искат да приватизират структури на АБВ в Пловдив . И вторият контекст - мога ли да кажа, че днес напускам Фрог нюз, след като никога не съм работил при вас. Тези хора, които твърдят , че сега напускат партията са лъжци. Те са изключени от партията. Надявам се днес спекулациите им по отношение на АБВ да приключат, посочи генералът.

Иначе в Пловдив членовете на АБВ се увеличават- и в града и в областта. Вече има над 1700 членове на партията. Няма отлив от партията, информира той.

Искам да кажа на хората, които са подведени или по някакъв начин имената им са попаднали в тоя списък, че те са добре дошли в истинските структури на политическата партия. И твърдението на Барутчиев, че президентът Първанов не е взел отношение по случая, просто не отговаряна истината. Само преди три дни той беше на учредяването на областната структура на политическата партия, завърши Валентин Петров.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5768 |23.04.2015 Валентин Петров разцепи АБВ . 8| 5074 |23.04.2015 Само във Фрог: МВР загуби US милиони за топшпиони . 3| 4807 |23.04.2015 Гр. Караджов за Фрог: Поправките в Конституцията - възможни до ваканцията . 40| 7893 |23.04.2015 В окото на Фрог: Ненчев реже военното разузнаване със 151 души

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads