Реклама / Ads
17| 5615 |24.04.2024 НОВИНИ

Генерал Атанасов: Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е поддържал връзка с Ники Митничаря

.
Източник: личен архив
Калин Стоянов е живял в секретна квартира и е поддържал връзка с Николай Филипов-Ники Митничаря. Със случая "Живко Коцев" се опитват да дискредитират ПП-ДБ, че сме организатори на контрабанда.
 

Разработката на ДАНС почнала преди година - тогава Живко Коцев не е бил главен секретар на МВР, срещу кого тогава е била разработката? Разпитани са двама служители на МВР, кандидати за поста главен секретар.

 

Това съобщи съпредседателят на "Демократична България" Атанас Атанасов по БНТ.

 

Братът на Петя Банкова, Стефчо Банков (който е върнат на работа от съда като съветник на Калин Стоянов, след като Бойко Рашков го освободи), е образувал две досъдебни производства срещу Калин Стоянов - когато Банков беше начело на "Вътрешна сигурност" в МВР, продължи Атанасов и се изясни: Едното - че Стоянов живеел в засекретена квартира, което е абсолютно нарушение. Второто - че има връзки с Николай Филипов, по прякор Ники Митничаря. Случайно ли е, че след това почва разработка на ДАНС срещу Банкова, попита Атанасов.

 

Но на въпрос, че чак след протеста срещу БФС ПП-ДБ публично свалиха доверие от вътрешния министър Калин Стоянов, Атанасов отрече.

 

Тази т. нар. афера "Митници" трябва да изпълни няколко задачи. Тя е да отклони вниманието по аферата Нотариуса. Комисията за Мартин Божанов - Нотариуса заглъхна, всички са съсредоточени в тази за "Митниците",коментира Атанас Атанасов.





 

Любомир Янев разследва убийството на Мартин Божанов - Нотариуса, разкри Атанасов.

 

Той повдигна въпроса дали Янев и Божанов имат роднинска връзка.

 

Кой трябва да профилактира купувачите на гласове?

 

На първо място с политическата отговорност е МВР министъра, настоя лидерът на ДСБ. Не за пръв път участвам на избори, знам кой с какви средства си служи - във всяка една област хората знаят кои са купувачите на гласове, но МВР си затваря очите, когато трябва. ДАНС трябва да работи много усилено по темата, защото купуването на гласове е заплаха за националната сигурност, подчерта Атанас Атанасов.

 

"Основната задача на марионетното правителство е да организира честността на изборите", каза той.
 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 2622 |24.04.2024 Нова сглобка или избори? Ето какво казва "Тренд" . 0| 2212 |24.04.2024 400 са случаите на коклюш у нас, през май се очаква пикът . 6| 6706 |24.04.2024 Силни експлозии в Одеса, градът е атакуван с ракети . 0| 2290 |24.04.2024 Ще се преборят ли близки на загинали при катастрофи за по-бързи автоекспертизи след ПТП-а?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads