Реклама / Ads
22| 4662 |02.04.2015 НОВИНИ

Гергов: БСП още не е готова за коалиция с ГЕРБ

.
Георги Гергов
С устава си ние притеснихме много другите партии, защото техния устав е на базата на нашия, те използват нашия гръбнак, заяви по БТВ Георги Гергов от БСП. Той определи като несериозно твърдението, че е фараон в БСП.
 
БСП винаги е задавала тон за песен; но по-важно е да дадем най-важните отговори, които хората чакат от нас. Напр. какво е отношението ни към ДПС. Трябва да кажем, че два пъти ние им се доверяваме, а те не оправдават доверието ни. Второ - какво е отношението ни към Русия, защото симпатизантите ни са предимно ресофили. Какво се случва с "Белене", с "Южен поток" били част от другите въпроси, на които трябвало да се отговори не половинчато, а цялостно. Това било част от подготовката и за изборите.

Гергов посочи, че не се случила битката с ГЕРБ. Трябва да се премерят нещата кое колко тегне. В момента България е грозна - разхвърляна, затворена. Ние имаме наши стратегии, ГЕРБ техните, но засега партията не е готова за коалиция с ГЕРБ, мънички сме.

Да спрем да продаваме мечти и мераци, призова той. Гергов каза още, че не е съчинител и настоя, че П. Чобанов му е бил спуснат за министър на финансите. Не го бил виждал и не знаел кой е. Докараха ми го, дадох му кола и хора да го учат какво да говори, изреди той и отрече това да е първоаприлска шега.

Аз си знам мястото, аз съм си от Пловдивско и затова съм си жив и здрав, каза Гергов и даде за пример Ил. Павлов, Е. Кюлев и др., които били пример за друго.

Миков сега го избрахме, чакай, отговори Гергов да въпроса трябва ли М. Миков да остане на върха на партията. Сергей направи жертва от своя страна, като се оттегли, за да запази ПЕС. Каква по-силна комбинация от двама силни лидери, попита Гергов. На семинарите в Пловдив и Варна се разбрало, че БСП е  лидерска партия с много лидери.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 31| 6022 |25.03.2015 Кънев: Местните избори може да са фатални за коалицията . 2| 4807 |21.03.2015 Цветанов: Местните избори няма да нарушат стабилността на коалицията . 6| 4601 |17.03.2015 Калфин: Липсва координация и диалог между партиите в коалицията . 3| 4177 |06.03.2015 Я. Стоилов: Напрежението вече е в самия ГЕРБ, не в коалицията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads