Реклама / Ads
6| 4450 |03.06.2015 НОВИНИ

Янков: Сценарий с едни и същи актьори цели дискредитиране на БСП

.
Красимир Янков
Не знаех кой на конгреса е предлагал пари на Миков да се откаже, заяви по БНТ Красимир Янков от БСП. Вижте в какъв период се случва това и е тема на деня вече втори ден. Нашата партия не само отстоява принципи, засягащи цялото общество, но е възникнала на идеологическа основа, когато е имало разбиране, че политически може да се влияе върху принципите.
 
Исторически БСП ги е отстоявала във всякаква ситуация. А това, което се разразява сега, е опит за удар по морала на БСП и членовете й, смята той.

БСП ще понесе щета или поне това са очакванията на един кръг говорители като участници в сценарий. Бъдете сигурни, че БСП съвсем скоро ще реагира категорично чрез колективните си органи, заяви Янков. Актьорите са няколко, едни и същи, те оказват натиск отвътре на БСП и се цели дискредитиране на партията. Ако ставаше въпрос за друга партия без претенциите за морална устойчивост, подобно нещо щеше да бъде подминато, заяви той.

Предполагам, че в продължението ще чуем и някакви суми, каза Янков, който не знаел на колко е оценен най-високия пост в БСП. БСП е най-голямата партия все още, по-голяма е от ГЕРБ, затова е нормално да има движение и в двете посоки - прием на членове и отказ от членство. При второто очевидно има разминаване на личността с колективните решения. Има два варианта - конкретният човек напуска и търси друга общност. Кадиев е вторият вариант - трябва да се направи всичко възможно един, двама или петима да не могат да повлияят на посоката на партията. ПГ гласува, след диалог с него, той да изтегли предложения от него законопроект. Чакаме да видим неговите действия след решението на колективния орган, това не може да е решение за 5 минути; очакваме той да се съобрази с процедурите и регламента. Ако това не стане, ще има нов разговор, обясни Янков и посочи, че изчакването ще е до другия вторник. Всеки член в БСП е важен, но с начина, по който отстоява решенията на партията, каза Янков.

За нас предстоящите избори са изключително важни, ние ясно сме обозначили задачите в отделните общини. Нашите кметове не залага на асфалтирането на 2-3 улици или на смяната на плочките на няколко тротоара, а знаят как да функционира местната власт и в този аспект очакваме да повишим доверието на българските граждани. На тези избори ще противопоставим последователната си политика на останалите, заключи Янков.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 19| 5712 |02.06.2015 Цигани вдигат средни пръсти на Апостола . 6| 4338 |28.05.2015 Кр. Янков: Полицейщината се връща на власт . 5| 4224 |28.05.2015 Просветни шефове си пишат извънредни часове за 24 май . 7| 4661 |15.05.2015 Янков: Руските и немските туристи ще са по-малко през лятото

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads