Реклама / Ads
105| 6245 |27.11.2012 НОВИНИ

Избори 2013-последни за СДС, ДСБ, Синя коалиция

.
синьото лъвче е вече минало
Това прогнозира политологът Д. Аврамов. В същото време в страната започват оставки из местните структури на сините.
 

Не мисля, че между хората от това, което е останало в СДС, има уважение и доверие, между това, което се нарича ръководство, и парламентарната група, обяви по БНР политологът Димитър Аврамов. Същото това ръководство се отказа по много глупав начин и с много скандали от това, което е Синя коалиция.

Сериозните хора не правят така в политиката. Бившият лидер на СДС направи достатъчно партията да изглежда несериозно и да заприлича на кръжок. Същите тези хора, които днес изключват бившия си председател, бяха част от екипа му. Те заедно произведоха кандидатурата на Румен Христов за президент, която взе историческите 70 хиляди гласа за дясна кандидатура. Тези избори, които предстоят, ще са последни за СДС, ДСБ, Синя коалиция, прогнозира Аврамов.

Междувременно стана ясно, че започват масови оставки в СДС-Свищов - най-голямата структура на СДС в страната. Нито един седесар от града няма да подкрепи, дори и с мълчанието си, поведението на това ръководство, заяви Емил Димитров - общински председател на сините в крайдунавския град, цитиран от БНТ. 

Всички членовете на общинските структури на СДС в област Велико Търново, които са около 500, единодушно изразяватнесъгласие и разочарование от действията и решенията на националното ръковство.

Това заяви областният лидер на синята партия в старата столица Мирослав Трифонов. По думите му СДС винаги е била символ на свободната воля, достойнството и самочувствието на гражданите и никой истински седесар не би приел подобно поведение за демократично. Решението колко души от Велико Търново ще напуснат сините редици ще стане ясно в понеделник, допълни още областният лидер.
 

Стурктурите на СДС в Пловдив засега нямат намерение да подават масови оставки заради вчерашните решения на националното ръководство на партията. Категорично зад действията на лидера Емил Кабаиванов застават и от СДС-Разград.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 5782 |07.11.2012 Визите за българите не зависят от изборите, обяви посланикът на САЩ . 8| 5908 |07.11.2012 Барак Обама спечели президентските избори в САЩ . 41| 6558 |04.11.2012 Янев и Марешки поеха към изборите в коалиция . 30| 7857 |26.10.2012 "С мирис на избори" Е. Масларова и Т. Младенов се скараха в НС

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads