Реклама / Ads
6| 5275 |08.08.2019 НОВИНИ

Секс по време на жегите: тя не иска, той не може

.
През летните горещини лекарите съветват да се прави секс или през нощта, или под хладен душ. Може в морето или басейна. Мъжете са предупредени да не разчитат на Виагра и алкохол, защото е много опасно за здравето. Жените в адските жеги трябва да проявят разбиране и са изчакат хладите ласки на нощта.
 

Сексолозите предупреждават, че когато температурите са над 30 градуса, правенето на секс претоварва тялото и отделните органи. Това не означава да се откажете от секса, но нека поне климатика да поддържа около 22-25 градуса.

 

Мъжката „бойна готовност“ – алкохол, цигари, кафе или някои от „вълшебните“ таблетки – директен начин да се провалите в леглото. Това е гарантирано. Ако сте над 35 години може не само да се изложите, но и да пострадате сериозно. Дори при комфортна температура от +20 градуса, по време на оргазъм сърдечният пулс понякога достига 200 удара в минута, а кръвното налягане скача до 230/130 милиметра дори да е било нормално само преди минута. Когато температурата на въздуха надхвърли +35 градуса, последствията могат да бъдат дори фатални. Не се шегувайте с това и не се правете на мачовци – ще пострадате.

 

Не бива обаче да забравяте напълно за секса дори в горещи като в Сахара. Мъжът винаги трябва да помни, че за жената интимните отношения не са толкова забавление, колкото остра физиологична нужда, което драматично засяга ендокринната, нервната и други системи на тялото. Но и жените не си падат по голямото потене в леглото. Затова изчакайте нощта и тогава се впускайте в акция. През лятото жените доминират и често те са тези, които са по-активни в ухажването и секса. Правят го истинкт внимателно, защото се опитват да щадят мъжете, особено тези на повече годинки. Има много интимни игри, които ще удовлетворят и двамата партньори.

 

***

"Горещината разкрива черепа на града, излагайки на показ неговия мозък и възли от нерви, свищящи като жици в нощни фенери. И тогава от всичките ни пори излиза онази кисела човешка миризма, заради която дори напечените камъни ни се струват жива пулсираща плът".

Труман Капоти

 

***

Джон Мулсински: „Като в пещ е… Как ми се иска нещо сладичко…“. „Сладолед?“ „По-скоро бира…“.

 

***

Четирийсет и два градуса в чашата и четирийсет и два градуса навън са много различни неща.

 

***

В горещината има пълно разбиране между нас: тя не иска, а аз не мога…

 

***

Затворници в сибирски лагер при - 40 градуса студ:

-         А някъде на земята има пустини…

-         Тук и при - 10 ще ни е горещо...

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3752 |08.08.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в част от кв. „Орландовци“ . 17| 12276 |08.08.2019 Илиян Василев: Дойде време разделно – или България или Пеевски, Доган и Ковачки . 0| 4087 |07.08.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 3608 |06.08.2019 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads