Реклама / Ads
17| 6984 |11.06.2010 НОВИНИ

Желева отвратена от ГЕРБ, готви гювеч, утешава се със снимки

.
„На кафе” с Гала направи поредния пиарски опит да реанимира пред обществото провалената външна министърка и кандидат за еврокомисар Румяна Желева.
 
Между захаросаните й разкази за детството, любимия мъж, свекървата, приятелите, кръщенките и спорта, Желева не пропусна да удари завоалирано и деликатно съпартийците си от ГЕРБ и лидера им Бойко Борисов. Тя призна, че истинските и приятели в политиката били в Европа, а не в България. Учителите й в политиката също били чужденци, а не от родните. Когато хората се борели за каузи, трябвало да бъдат екип, обясни отново облечената в черна рокля Желева, намеквайки, че в партията й такова нещо не се случвало. Бившата първа дипломатка на страната декларира, че не се занимава с интриги, и това и бил проблемът в политиката. Словесните и внушения бяха, че самата тя е жертва на интригантство. Изслушването й в Европейската комисия през януари било трибунал, жертви имало само в частния живот, а поведението на ГЕРБ към нея се обяснявало с политическа целесъобразност, разкри гостенката в студиото на Нова телевизия.

Залязлата звезда на ГЕРБ разказа, че била палаво дете. На 3,5 г. паднала и си прерязала езика, но после той зараснал и затова сега била толкова приказлива. Румяна Желева обясни, че всяка свободна минута е готова да посвети на тениса, но по-късно в студиото неуспешно демонстрира да играе любимия си спорт, но на компютърна игра.
„Опитвам се нещо да направя, но не става! Трябва ли нещо да натисна, тази игра не я разбирам”, обясняваше Желева на Гала и закачливо се хилеше.

Изненадата й за зрителите беше постен гювеч в глинено гърне. Желева призна, че свекърва й била превъзходна домакиня, а демонстрациите й с ножа и зеленчуците наистина убеди, че това не и е силата.

Бившата съратничка на Бойко Борисов показа и много снимки с видни чужди политици и държавници, а зрителите разбраха, че те са утехата й в настоящата действителност.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 5180 |08.06.2010 ГЕРБ, Атака и ДПС работели в съюз срещу Яне в Габрово . 29| 8766 |28.04.2010 Първанова: Горката Желева, не разбра какъв проблем има! . 25| 6081 |06.04.2010 Желева: На Борисов не му е до мен . 8| 5141 |22.03.2010 Прокуратурата нищи хора на ГЕРБ, Трактора лъжел

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads