Реклама / Ads
27| 10508 |23.02.2014 НОВИНИ

Кеворкян извади от равновесие Цв. Кънчев за циганиите в политиката

.
Цветелин Кънчев
Никой няма право да ни слага под общ знаменател. Истинските цигани са със сигурност повече от долните мангасари. Тези дето крадат и правят мизерии са мангасарите.
 

С тези думи Цветелин Кънчев, председател на партия Евророма, коментира заглавие, прочетено му от Кеворкян в предаването „Всяка неделя” по Нова телевизия относно кражба, извършена от цигани.

Относно наградата „Скъсан цървул”, която е присъдена на Кънчев за това, че намеси в свой скандален разговор майката на Иван Вазов – баба Съба, лидерът на Евророма отказа да се разкае. Думите му били извадени от контекста. Той единствено бил казал, че непълнолетни жени раждали велики българи. Няма да се извиня, беше категоричен Кънчев, поклон пред баба Съба.

На свой ред Цветелин Кънчев се заяде с водещия и го попита защо физиономията му е толкова различна когато интервюира него, и когато гост му е Бойко Борисов. Защо така му се умилкваш, попита Цветелин Кънчев. Той оприличи погледа на Кеворкян към Бойко като "умилен и усмихнат", докато към него винаги гледа с едно пренебрежение.

Когато бях в ареста, Александър Методиев се опита да открадне организацията на Евророма. На всички разказваше, че е говорил с вътрешния министър Цветан Цветанов и знае, че няма да изляза скоро, затова трябвало да ме сменят.

Той разказа, че Салчо, както нарече депутата от ДПС, е обещал на предишните избори на ДПС поне 12 000 гласа, но в действителност е успял да им осигури едва 2500. Според него ДПС вече са разочаровани много от него, защото това е една от малкото партии, които си правят по-подробен анализ след избори.

Кънчев коментира още, че Александър Методиев не е никакъв Бат Сали, откраднал е името от истинския от Стара Загора.

Според лидерът на Евророма хората от махалата в Самоков, които са поискали да им открият партиди и да им сложат електромери, отново нямат ток. Кънчев бе категоричен, че не той е направил разследването за ролята на депутата Методиев в кражбите на ток, а Нова телевизия, а той само е поставил някои въпроси във връзка с това разследване.

Не винаги сме единни и съгласни с политиката на коалиционния ни партньор – БСП, каза още Кънчев. Той посочи като пример за разминаване проблемът с цигарите в заведенията.

По думите му винаги се е старал да върви в съответствие с епоси като Рамаяна и Панчатантра, но не е натрапвал това на останалите около себе си или на държавата. Политиците не могат да разсъждават само на база собствените си прищявки, коментира Кънчев изказването на депутата от ДПС Хафъзов в парламента.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 51| 6591 |11.02.2014 Борисов: Цветанов да си беше извадил поука от това, което направи със съдийската гилдия . 68| 6558 |25.12.2013 Бойко Борисов късметлия; извадил паричката от питката . 33| 7038 |15.11.2013 Валерия Велева води с Кеворкян „Всяка неделя” . 144| 13743 |10.11.2013 Бареков извади снимка на Борисов с Карамански, Киро Японеца и Стоил Славов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads