Реклама / Ads
0| 4152 |08.04.2013 НОВИНИ

Не се колебай, а се Реши - Домът си скоро Почисти!

.
От Бергман Сървисис ЕООД предлагаме бързо, качествено и професионално почистване и поддържане на домове, офиси и сгради в удобно за клиентите време на достъпна и атрактивна цена. Фирмата е с изградени традиции и висока класа в областта на чистотата.
 

Екипът ни се състои от квалифицирани професионалисти, които подхождат персонално към всеки един клиент. Те са винаги приветливи и усмихнати, показвайки нужното уважение към Вашия обект. Служителите на Бергман Сървисис ЕООД са с изграден усет за хигиена и образцовост!
 
Препаратите, които използваме са професионални, биоразградими и безвредни за човешкия организъм. Чрез тях Вие ще сте сигурни за Вашето здраве, ще имате един прекрасно почистен кът и ще се радвате на една свежа и приятна обстановка. Нашите почистващи продукти са безопасни, както за самите Вас, така и за Вашите деца - това Ви дава още повече спокойствие, за да направите правилния избор, доверявайки се на Бергман Сървисис ЕООД.

Бергман Сървисис ЕООД предоставя на своите клиенти и услугата абонаментно почистване както на жилища и офиси, така и на входове.

Клиентите ни имат пълна свобода да изберат вида, честотата и часовия диапазон на почистването. Различните схеми на почистване предоставят избор от комбинации между основни и поддържащи месечни почиствания на изключително конкурентни цени. За повече информация и насрочване на безплатен оглед на обекта, моля свържете се с нас чрез формата за контакт или на нашите телефони.
 
- Нашата отзивчивост;
- Доказаният професионализъм;
- Високото качество на предлаганите от нас услуги;
- Огромното ни желание за чистота;
- Безкрайната ни всеотдайност към клиента;

Това са Вашите причини да изберете Бергман Сървисис ЕООД!

Не се колебай, а се Реши - Домът си скоро Почисти!
С класа, блясък и финес - Позвъни ни още днес!

https://na4isto.com
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 12| 5571 |30.04.2013 Орешарски: Селското стопанство може да смекчи или да реши проблемите със заетостта . 51| 6263 |26.04.2013 Сергей Станишев: Мафия е превзела държавата. Необходими са решителни действия за пречистване . 19| 5240 |12.04.2013 ДКЕВР хвърли отговорността: Министерството да реши за цената на тока . 10| 5961 |11.03.2013 Служебният кабинет да реши за пенсиите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads