Реклама / Ads
35| 7757 |03.07.2014 НОВИНИ

Колтуклиева взриви ТВ7 с критики срещу Станишев и Бареков

.
Боите се Станишев да не ви изхвърли от изборите за европарламент и национален парламент., обърна се по ТВ7 Соня Колтуклиева към социалистката Светлана Шаренкова, която е част от социалистите подписали "кървавото писмо" за смяна на Станишев. Журналистката провокира водещите в ефир с оплюване на Бареков и те прекъснаха предаването.
 

Ако се разбие лявото е лошо за България Няма да има равновесие, допълни тя. БСП няма нищо общо с нашия  живот , обърна се тя малко по-късно.

 

Колтуклиева заяви: "Този безподобен лъжец /Станишев/, който лъжеше хората, че ще се построи АЕЦ "Белене", накрая като Щирлиц тръгна да бори европейците със "17 мига от пролетта"."Вие не сте партия, вие сте императорски двор", обърна се тя към намиращата се в студиото социалистка Светлана Шаренкова. "Това е човек, който просто трябва да забравим, той е обречен на забрава. Вие сте партия със затихващи функции", допълни тя. И каза в заключение: "Той срина два пъти собствената си държава, сега отива да предаде опита си на Европа и аз да ви кажа, вече се страхувам за Европейския съюз".


В БСП трябва да има оздравителни процеси.Според  Светлана Шаренкова, която също бе в студиото. "кървавото писмо" е обръщение към БСП за бъдещето на партията.При Жан Виденов също има кърваво писмо и започва такъв оздравителен процес.Трябва да се съберем на свой пленум и там да решим какво ще правим, посочи Светлана Шаренкова.

Основна вина за разкола в партията през последните години - идеен, кадрови , личностен, носи председателя, категорична бе тя.

В един момент Соня Колтуклиева направи на две стотинки водещите в студиото, като им отне думата и с двуминутен монолог направи на пух и прах Николай Бареков. Показа и негови снимки от френски курорт. Тя нападна и водещите: "Не мога да ви уважавам, защото бяхте част от слугинския антураж, станахте част от простащината на Николай Бареков"". Тя се представи като защитничка на  на хората от ТВ7, които ще бъдат уволнени. Циркът бе прекъснат , след като предаването бе спряно.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 50| 11181 |29.06.2014 Колтуклиева: Ще има политически борд за България начело с Меркел . 90| 9608 |17.05.2014 Клип на Ламбо- лявото сърце, взриви Фейсбук . 14| 6915 |31.03.2014 Курумбашев: Първанов да отправи поне толкова критики към Борисов, колкото към Станишев . 3| 5008 |22.03.2014 Три деца се взривиха, учител се поболя от показен арест

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads