Реклама / Ads
35| 5839 |01.05.2013 НОВИНИ

М. Константинов: Драматични промени заради подслушванията засега няма

.
проф. Михаил Константинов
БСП ще мине пред ГЕРБ или ще са в състояние на паритет, прогнозира социологът Кольо Колев. Няма драматични промени, но трябва да се разреши най-сетне законно въпросът със СРС-тата.
 

Вчерашната порция новини само донякъде ме изнаненада, защото очаквахме изостряна на напрежението, каза по НТВ социологът Кольо Колев.

Драматични промени няма, разбира се промени търпи ГЕРБ, но БСП не печели особено, каза проф. Михаил Константинов.

Хората не са дотолкова информирани, но независимо от това натрупванията ще даде сериозно увеличение, смята Колев, според когото се създавало усещане за нечистъплътност и увъртяване като свински черва.

Няма смисъл в огромното количество жаби, ако не научим някакъв урок, смята Константинов, който настоя въпросът със СРС-тата да бъде разрешен законно, защото на всички ни писна. Между 3 млн и половина и5 и 3 милиона и 800 000 ще гласуват, предвиди той.

За Колев изборната активност обаче щяла да е между 3,3 до 3,5 млн, а причините за това били много, но надделявало усещането за нечистоплътност от подслушванията, предхождано от същото усещане, предизвикано от бъркане в джоба ни. Това водело до отвращение от политическия елит. 

Нашите депутати, като влязат в НС, не искат то да се разпуска веднага, защото са направили много сериозни инвестиции, за да попаднат там. Те ще крепят възможността да се търси формула за съставяне на правителство, казаха и двамата.

Колев прогнозира ГЕРБ и БСП в състояние на паритет, или ГЕРБ под БСП. Според него с Атака коалиция нямало да може да се сформира, ако се добави и България на гражданите, вече стигало, но това едва ли щяло да стане. Той призна обаче, че тройна коалиция била заредена с неприемане от страна на обществото. Да се мисли за голяма коалиция е нещо невъзможно. Битката ГЕРБ - БСП ще продължи докрай, докато една от двете партии не отиде в опозиция, счита той.

Комисиите са в много тежко състояние, там има неопитни хора и такива, отишли да работят за малко пари, прогнозира Константинов. Затова щяло да има много грешки.

 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4983 |21.04.2013 Калин Христов: Не харчене, а структурни промени . 13| 5157 |17.04.2013 Икономическият министър: Очаквайте включване за персонални промени скоро . 8| 4628 |14.04.2013 Сърменов за политиката: Отвън не можеш да промениш нищо . 85| 7877 |11.04.2013 Проф. М. Константинов: Ако не гласувате, гетото ще решава!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads