Реклама / Ads
8| 8515 |28.11.2017 НОВИНИ

Кощунство! Изхвърлят майката на загиналия командос Емил Шарков от ведомственото жилище

.
Майката на загиналия в ”Лясковец” командос Емил Шарков ще бъде изхвърлена от ведомственото й жилище. За това алармира самата тя пред Frognews.bg.
 

Утре ще отида да си получа заповедта и оттам насетне ще мисля какво да правя, призна пред екипа ни Ваня Рибчева. Преди минути за кощунството предупреди и лидера на гражданско движение "БОЕЦ" Георги Георгиев. Почернената майка е член на организацията и се включва активно във всички инициативи. Историята за изхвърлянето на Ваня е описана от Георгиев във фейсбук. Ето какво казва той:

 

"И бойците плачат.

Не харесвайте този текст, споделете и разпространете тези думи, защото вярвам, че в държавата на мафията има хора, които са запазили човешкото в себе си.

 

Помните ли акцията "Лясковец"? Помните ли Емил Шарков? Командоса, който загуби живота си заради некадърността на своите ръководители. Един млад, достоен българин загуби живота си докато изпълнявааше своят дълг към родината, а отговорните за тази трагедия останаха безнаказани. Колегите на Емил Шарков вчера написаха писмо ,с което днес, години по-късно поставят въпроси и осветляват същите проблеми свързани с управлението на тяхното звено, които доведоха до смъртта на техният колега. Тези момчета всеки ден рискуват живота си, но няма кой да ги чуе. А семейството на Емил е вече забравено. Майка му, Ваня Рибчева, която е пенсионер, разказа в свое телевизионно участие, че трябва да напусне ведомственото жилище, в което е живяла заедно със своят син и семейството му преди неговата гибел.

 

Познавам Ваня. Тя е член на БОЕЦ и знам, че е твърд и силен човек. Познавам и държавата в която живеем и знам , че мафиотизирането на властта води до мутризация на цялото управление на всички нива, но не очаквах, че ще посегнат и на нея. Моя грешка. Години наред Ваня търси Истината за смъртта на своят син. А отговорните за това не само не са наказани, а напротив, получили са и наградите си. Не говоря за физическият убиец, а за ръководството на СОБТ, главният секретар на МВР по това време Светлозар Лазаров и тогавшният министър на вътрешните работи Йовчев които носят пряка отговорност за организирането и провеждането на акцията в Лясковец. Гайков и до днес е командир на СОБТ, довел отряда почти до разпад. Лазаров е член на управляващото политическо мнозинство на държавата, като секретар на Атака, една от управляващите партии в коалицията крепяща властта на Буда. Йовчев е преподавател в УниБит - съвременното академично крило на ДС.

 

Същият Лазаров и същият Йовчев, за които Борисов искаше затвор, когато беше в опозиция, а след като се върна на власт произведе в "мъже на честта". Тези хора просперират, а майката на Емил Шарков е на път да остане на улицата. Защото е опасна и вредна за управляващата ни престъпна банда, защото не спря да рови и търси Истината за смъртта на сина си, защото стана част от БОЕЦ, защото не се примири, ЗАЩОТО НЕ НАВЕДЕ ГЛАВА, а продължи да се бори за една справедлива и демократична България, в името и в защита на която нейното дете загуби живота си. Ваня никога не е молила за помощ, никога не е показвала колко и е трудно и само тя знае как се бори с мъката и проблемите си. А аз знам как се бори за другите, защото е била до нас в много наши акции, защото реагираше на всяка неправда и скачаше в защита и подкрепа на всеки нуждаещ се от помощ и защита, на всеки ударен и пострадал от репресиите на управляващата ни мафия.

 

Вчера Ваня бе нападната за втори път от мутрите на Буда и Пеевски заради гражданската си солидарност и позиция в защита свободата на словото. Както тя , така и други колеги бяхме замеряни с яйца и домати, а страхливите мишки направили това избягаха за да докладват на господарите си какво са свършили и да си получат надниците.

 

Днес Ваня е на път да остане без дом.

Това в държавата на мафията се нарича "стабилност".

Стабилността на мутрите да превръщат държавата ни в кочина.

Стабилността на мутрите да мачкат непримиримите.

Стабилността на мафията да граби безнаказано народ и държава.

Стабилността на корумпираните да крадат.

В тази държава пари за лекарства за онкоболните няма, пари за лечение на децата в чужбина няма, жилища за майките на загиналите воини и полицаи в защита на родината им няма. Но милиони за охрана на Борисов, Доган и Пеевски има. Жилища за стокиране на багажа на евродепутати има.

Vania Ribcheva , РЕСПЕКТ към теб, боецо! Ще успеем, Ваня, ще се преборим със злото и ще си подредим държавта, не могат да ни смачкат. Не си сама!"

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 6450 |20.11.2017 Майката на Йоан проговори за убийството в Борисовата градина . 0| 4845 |09.10.2017 Майката на убития Шарков пред Фрог: Всичко в държавата ни е фалш . 3| 5637 |16.09.2017 Техеран: Ако САЩ имат ”майката на всички бомби”, то Иран има ”бащата” . 0| 3843 |24.08.2017 Гледат мярката за неотклонение на майката, изоставила детето си в парка

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads