Реклама / Ads
0| 4609 |25.04.2013 НОВИНИ

ЛИДЕР ще се включи в Тракийския юбилей

.
Кънчо Филипов
Председателят на ПП ЛИДЕР Кънчо Филипов, който е и водач на листата на партията в Старозагорски избирателен район, се срещна с ръководството на тракийското дружество „Одринска епопея” и потомци на тракийски бежанци от селата Ракитница и Горно Ботево.
 

В срещата участва и доц.д-р Атанас Щерев, председател на КС на БНД, партията, която подкрепя ЛИДЕР на майския вот. Пред тях Филипов и кандидатите от листата на ЛИДЕР д-р Антония Петрова и Георги Димитров, чиито деди също са българи от Беломорска Тракия, споделиха основните мерки, които са залегнали в предизборната програма. Коалицията между нас залага на развитието на икономиката (ЛИДЕР), на патриотизма (НИЕ) и на рационални идеи (БНД).

Затова в нашите листи са включени хора, които успешно ръководят своя бизнес и управляват предприятия, доказани професионалисти. ”Трябва да надживеем партийните пристрастия, не може всяко следващото правителство да отрича постигнатото от предходното. Основната роля на държавата е да създаде подходяща бизнес среда, да гарантира правовия ред и да не притиска предприемачите. За да функционира нормално икономиката и нейният гръбнак - малкия и среден бизнес, трябват да бъдат осигурени реални пазарни условия.

Ето това са политическите цели, които нашите партии искат да постигнат чрез участието си в следващия парламент, но затова ни трябва доверието на избирателите. Очакваме те да ни подкрепят на 12 май“, заключи Кънчо Филипов. Той обеща ЛИДЕР да се включи в отбелязването на 100-годишнината от трагичните събития през есента на 1913 година, когато са загинали около 20 000 хиляди мъже, жени и деца, тръгнали да търсят спасение към България. Трагедията е известна като Колоната на обречените, тъй като хората са извървели десетки километри, за да оцелеят като са преминали по трудния маршрут от билото на планината Шапканата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 9961 |25.04.2013 ПП Лидер спазва обещанието – открива работни места, а не шумни кампании . 9| 5090 |25.04.2013 Плевнелиев: Не очаквайте да давам оценка за един или друг лидер . 7| 4887 |24.04.2013 ЛИДЕР с идея за спасяване на болници от финансов колапс . 3| 6283 |24.04.2013 ЛИДЕР дари книги в Световния ден на книгата и авторското право

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads