Реклама / Ads
36| 5261 |24.06.2014 НОВИНИ

Любомир Дацов: БНБ си върши добре работата

.
Пеевски не може да е и депутат, и бизнесмен, заяви в "Лице в лице" по bTV Иван Бедров, като допълни, че това не е законно.Когато Пеевски бе поставен на второ място за евродепутат, като тежка провокация, обществото бе приспано и не реагира А при избора му за шеф на ДАНС реагира.Защо?, попита и другият участник в разговора, кандидата за евродепутат Виктор Папазов.
 

В България държава няма.Евроизборите ме убедиха, че живеем в най-уродливанта демокрация. Оказа се, че с пари може да се купи медиен монопол, правораздавателни системи и т.н. В други държави затова щяха да валят оставки, да има  арести. Гражданско общество в България няма.На капиталовия пазар много последници са с блокирани сделки поради неадекватна реакция на финасовите институции.Беззаконие има там, където няма държава, каза още Папазов.

На Запад има по-големи бизнесразводи, но не обръщат държавата, включи се в разговора и бившият зам.министър в правителството на Симеон Сакскобурготски Любомир Дацов.БНБ си върши добре работата, но да видим и лидерите на партиите. Опозицията да не би да не е свързана с тези хора.В случая никой не е необвързан. Мълчание не трябва да има. Не могат да оставят БНБ в тази ситуация сама, допълни той. Според финансистът, е спекулация идеята, че с последните събития се цели падане на валутния борд, за да бъдат опростени големите фирмени заеми на корпорациите.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6084 |04.06.2014 Р. Овчаров: Свършиха виновниците в БСП, ред е на министрите . 27| 5549 |21.05.2014 Сидеров: Бареков е новият Жорж Ганчев и ще завърши като него

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads