Реклама / Ads
15| 4799 |13.10.2009 НОВИНИ

Македония е държава по Оруел

.
Там се крие истината, а доктрината на македонизма изисква непрекъснато генериране на антибългаризъм. В духа на абсурдните твърдения, македонецът е роден преди човека, а третият брат на Кирил и Методий се казвал Блаже Конески, независимо че е роден 1000 години по-късно
 

Както са тръгнали македонците, ще свършат като Милошевич, те са бедни и нещастни, защото са им взели Пиринска и Егейска Македония. Страната изпада в изолация, тя има проблем с всичките си съседи, заяви по НТВ шефът на Агенция Фокус Красимир Узунов.

Доктрината на македонизма изисква непрекъснато генериране на антибългаризъм, поясни бившият посланик на България в Скопие Александър Йорданов. По време на престоя си там се опитах малко по малко да променя информационния фон за България в Македония, появявах се по медии и говорех за българската гледна точка.

Тито се чества в Македония повече, отколкото се чества Гоце Делчев, който си е дал живота за Македония. Това е държава по Оруел, където се крие истината, но пък с най-много академици на глава от населението. А тя е, че всеки истински македонец има роднина в България, ако няма такъв, значи не е македонец.

Третият брат на Кирил и Методий се казвал Блаже Конески, независимо че е роден 1000 години по-късно, гласи поредната абсурдна теза на македонизма, добави Узунов. Преди се страхувахме да не ни обвинят за някакви реминисценции от миналото, но сега за пореден път става ясно, и чрез енциклопедията, която издадоха от МАНУ, македонизмът се засилва и се надига поредната антибългарска вълна.

Сърбоманията в Македония е много силна
, обяви проф. Г. Марков, който обясни, че общи проекти по история няма. Още повече, че според тях македонецът се е появил преди човека, а македонците са внуци на Зевс.

Необходима е активна политика по отношение на Македония във всички сфери, ако искаме да бъдем държава с авторитет, категоричен беше Йорданов. Трябва да станем ключът, с който Македония да си реши проблемите.

Проблемите са три, добави Красимир Узунов - с Гърция проблемът е за името, с Косово - за границата, с нас - за ОМО "Илинден". В действителност обаче ние не създаваме реален проблем.
Frognews.bg
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4722 |08.10.2009 Държавата отстъпи крепостта Небеттепе . 30| 5326 |27.09.2009 Лидер на новата мюсюлманска партия: Мачка ни държавата! . 0| 4578 |17.09.2009 Хоро пред посолството на Р Македония . 7| 5556 |07.09.2009 10 000 евро струва български паспорт в Македония

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads