Реклама / Ads
1| 5074 |19.05.2014 НОВИНИ

Малайзийският самолет изчезва и на кино (трейлър)

.
Мистериозното изчезване на полет MH370 на Malaysian Airlines тръгва скоро на кино. Трейлър на бъдещия филм вече циркулира в интернет, само 10 седмици след трагедията. „Рупеш Пол Прадъкшънс“ показа трейлъра на лентата The Vanishing Act в събота в рамките на кинофестивала в Кан в търсене на евентуални инвеститори.
 

Лентата може да се завърти по кинотеатрите до месеци, защото се очаква снимките й да отнемат малко над 35 дни. В тях ще участват над 200 актьори. Полет MH370 пътува от Куала Лумпур към Пекин, когато изчезна от радарите на 8 март. На борда на машината се намираше 12-членен екипаж и 227 пътници от 14 различни страни.

Докато операцията по издирването на самолета продължава, рекламният плакат на филма твърди, че ще разкаже „неразказаната история“ зад изчезването на самолета, пише news.com.au. Но що се отнася до трейлъра, лентата може би няма да даде най-точна представа за трагедията.

Помощник-продуцентът на The Vanishing Act Сритама Дутта каза, че единствената прилика между филма и трагедията е участието на изчезнал самолет. 90-секундният трейлър хвърля подозрения върху редица пътници и членове на екипажа. Също се намеква, че стюард може да е виновен за трагедията, при която загиват 239 души.

В една от сцените, стюард е обзет от пристъп на ревност, когато вижда как стюардеса и негов колега се целуват. В друга сцена, подозрително изглеждащ пътник в синя риза гледа заплашително в обектива на камерата. С нарастване на напрежението се показват сцени, в които членове на екипажа се мятат из салона на самолета, пътниците изглеждат изплашени, показва се страстна целувка за сбогом между стюард и стюардеса, зарежда се пистолет.

Рупеш Пол, човекът зад продуцентската кампания, е написал сценария само за 20 дни въз основа на теорията на малайзийски журналист за съдбата на самолета. Журналистът е един от инвеститорите във филма, но засега желае да остане анонимен. Бюджетът на лентата е 3.5 милиона долара.

Междувременно операцията по издирването на малайзийския самолет продължава в южната част на Индийския океан.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 5599 |01.05.2014 Шок в самолет: пътник се затвори с бомба в тоалетната . 7| 11167 |30.04.2014 Самолет се счупи, 180 увиснаха на Летище София . 74| 6257 |30.04.2014 Президентът: Всяка нощ български изтребители прихващат руски самолети . 13| 6139 |14.04.2014 Министър Найденов: Руски самолети отново ни провокират

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads