Реклама / Ads
26| 5294 |27.12.2013 НОВИНИ

Манолова удовлетворена от 2013 г.

.
Мая Манолова Източник: Булфото
Изпращам с удовлетворение 2013 година не само заради изборните резултати от 13 май, а и затова, което свършихме през следващите месеци. Голяма част от изборните обещания са изпълнени и като законодателна дейност.
 

С това се похвали пред журналисти в Кюстендил зам.-председателят на Народното събрание Мая Манолова, цитирана от БТА. Тя уточни още, че е внесла десет законопроекта, с част от които реализира предизборните обещания на "Коалиция за България".

"Това са промените в Кодекса за социалното осигуряване, с което замразихме възрастта за пенсиониране и върнахме "швейцарското правило", намаляването на таксата за посещение при личен лекар за пенсионерите, двата закона за борба с младежката безработица, които ще дадат шанс на над 70 над хиляди млади хора да започнат работа. Внесох изборния кодекс, като се надявам, като бъде приет, да осигури едни честни избори и следваща наша победа на европейските избори през май", посочи Манолова

Тя уточни, че от конкретните ангажименти към жителите на Кюстендил е удовлетворена, че няма да търси, както предшествениците си, пари, които "уж" са дадени от правителството, но всъщност ги няма. Манолова посочи, че в началото на следващата година ще бъде направена реконструкция на балнеосанаториума в града на стойност около един милион лева, с пари от бюджета и със собствено финансиране от Общината. В последните работни дни министерството на спорта е отпуснало и 100 хиляди лева за спортната база в града.

Манолова съобщи още, че министърът на финансите Петър Чобанов и премиерът Пламен Орешарски са обещали и 730 хил. лв. за изграждането на минерален водопровод до общинския хотел. "Обещала съм на селските кметове, че във всяко едно от селата ще се случи нещо важно за жителите му", каза още Манолова.

"Очакват ви президентски избори" беше късметът от баницата, който изтегли днес Мая Манолова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 55| 5160 |14.12.2013 Манолова: Важно е да не допуснем социални протести . 21| 4851 |13.12.2013 Цачева стана втора в ГЕРБ; Манолова: Честито! . 12| 5622 |12.12.2013 Мая Манолова: И ДПС има забележки към изборния кодекс . 6| 5058 |12.12.2013 Андреева - удовлетворена за пушенето

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads