Реклама / Ads
13| 6865 |17.08.2018 НОВИНИ

Маскирани атакуваха вилата на Бранимир Ботев, който критикува Ангелкова

.
Бранимир Ботев Източник: БГНЕС
Трима маскирани бадити са атакували миналата нощ вилата на бившия зам.-министър на туризма Бранимир Ботев. Тя се намира в близот до резиеция Евксиноград. В къщата е била майка му и синът му. Именно той видял пръв нападателите и започнал да вика.
 

Кола от пътя осветила мутрите и те се изнесли на висока скорост. Според някои очевидци, ги е чакала кола, с която отпрашили в неизвестна посока.

 

Според Бранимир Ботев, нападението е заради критиките му към министъра на туризма Николина Ангелкова, които той отправи преди дни по телевизия България Он Ер. Няма съмнение откъде идва заплахата. Не е логино крадци да провеждат акция в 22 часа, когато е очевидно, че в къщата има хора, има хора и в съседните къщи. Освен това нападателите са екипирани с маски, качулки, ръкавици и пр. като за терористична атака. Освен това съвсем наблизо е правителствената резиденция Евксиноград, където има постоянна охрана, смята Ботев. Той и семейството му са силно притенени от случилото се и се надяват варненските полицаи да си свършат работата както трябва.

 

Престанах да вярвам на данните, които ръси Министерството на туризма. Според тях ще излезе, че за 4 години два пъти се е покачил туризмът ни. Това не е вярно.

Данните на Николина Ангелкова и световните организации много се разминават. Това е защото управляващите не искат да покажат реална статистика колко хора почиват в България. А това се прави защото тези пари отиват в нечий джоб.

 

Ботев бил отправил 7 въпроса към Ангелкова, но тя не отговорила и думичка. Темата се избягва, тъй като става въпрос за заинтересовани страни, сямта експертът.

"Четири години Ангелкова прави безобразия. Най-голям ръст има в градския туризъм. Културно-историческият туризъм дърпа. Но не благодарение на министър Ангелкова. Предстои ни да бъдем изпреварени от Албания и Македония, категоричен е бившият зам.-министър.

 

Именно заради тези критики Ботев смята, че е станал обект на нападение.

Запознати обаче смятат, че от МВР ще обявят, че става дума за криминално деяние – опит за кражба, - и случаят ще бъде замазан.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 4720 |20.07.2018 Първо във Фрог: Маскирани обраха хипермаркет под носа на Главна дирекция „Национална полиция“ . 45| 6237 |15.07.2018 Дамян Илиев: Правя всичко по правилата, чумата е доказана, опасна е и може да обхване цяла България . 0| 3841 |11.07.2018 Момчил Неков подкрепя опростяване на правилата за използване на географските означения . 1| 3650 |27.06.2018 Маскирани обраха бензиностанция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads