Реклама / Ads
81| 12721 |01.12.2013 НОВИНИ

Е. Михайлов с новина: Тръгва патриотично движение "22 септември"

.
Евгений Михайлов
Трябва да започнем отново, каза режисьорът и библейски призова да разпознаваме управляващите по делата им.
 

Кинжалите казваха истината, години по-късно се оказа, че сме били прави, каза по НТВ режисьорът Евгений Михайлов. В това общество след 24 години преход няма място за нормалните хора. И сега продължава да ни управлява под различни форми голямото зло - чрез политическо надмощие, кредитни милионери, изреди той. Какво означава това? Че трябва да започнем отново, отговори си Михайлов. Като се говори непрекъснато, че няма водач, влизаме в същия сценарий, посочи той. Казват, че ако сега има избори, щял да се върне Борисов, щяло да има служебно правителство, назначено от Плевнелиев. Така излиза, че е много добре да останем при сегашната власт, при тяхната наглост и подигравка с цвета на България, констатира режисьорът.

Ако тази медия беше на Борисов, мен тук нямаше да ме поканят, заяви политологът Антон Тодоров, който представи новата си книга "Шайката" с подзаглавие Бойко,Росен, Цецо и другите. Той каза, че с г-н Русатев (бивш зам.-началник на Военното разузнаване) ще се види в съда по повод неверни обвинения по негов адрес. (Припомняме, че преди дни Русатев обяви по БТВ, че в момента службите се занимават основно със събиране на документи за Антон Тодоров, който ръсел лъжи и трябвало да бъде разобличен- б.ред.).

Трябва да си разкажем миналото, за да не живеем в мръсна атмосфера и да замитаме истината под килима, призова Михайлов. За рестарт на прехода има два начина - военен преврат, което е незаконно, а законният е промяна на Конституцията. Трябва да има конституционно мнозинство, за да се промени тя, посочи Михайлов. Това е затворен вход, констатира водещата Кулезич.

Колкото повече хора заемат позиция да атакуват онези, които имат грехове, може да се случи промяната, защити своята позиция Антон Тодоров. И поиска лустрация за тези "куки". Не може вече 24 години бекапейци, куки и всякаква така гмеж да управляват страната, възмути се той. Кой, кой предложи червеният Борис Велчев в КС, попита той и отговори: Росен Плевнелиев.

Обмисляме патриотично движение "22 септември", което ще е тест за обединението на десните сили в България, разкри накрая Михайлов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 22| 6766 |30.11.2013 Д-р Михайлов: Българският интерес към църквата=менюто по празниците . 59| 5345 |22.11.2013 Стойнев: България и САЩ тръгват по нов път . 11| 5357 |17.11.2013 От НДК тръгва шествие „Внимание! Фашизъм!“ . 27| 5042 |12.11.2013 И. Михайлова коригира З. Златанова за околната среда

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads