Реклама / Ads
18| 2794 |16.03.2024 НОВИНИ

Мирослав Иванов, ПП: Старото в БФС остава. Само ще си смени костюма... и прическата

.
"Изключително разочароващо. Да имаш възможността да вземеш от новото, модерното, различното и да гласуваш и да си избереш старото, закостенялото, Това, което е сложило хомот на врата на българския футбол и го закотви трайно на дъното", пише народният представител.
 

Мираслав Иванов, народен представител от ПП-ДБ и бивш зам.-председател на Народното събрание, Facebook. Заглавието е на редакцията на ФрогНюз.

 


.
Мирослав Иванов, снимка: БГНЕС

 

Номинират те в последния момент, правиш 2-3 месеца кампания и печелиш изборите в БФС. Колко лесно било?!






Шегата настрана. Старото остава. Само ще си смени костюма... и прическата. Повече от очевидно е, че кампания - честна и открита, с разясняване на програма и печелене на гласове чрез обяснение на визията за развитие на футбола ни - не е имало. Имало е телефонни обаждания, пазарлъци и обещания. Избори малко в стил “Бай Ганьо”...


Изключително разочароващо. Да имаш възможността да вземеш от новото, модерното, различното и да гласуваш и да си избереш старото, закостенялото, Това, което е сложило хомот на врата на българския футбол и го закотви трайно на дъното.


Все си повтарям: “Дано не съм прав!”. И все реалността ме удря директно - ами виж човека, виж и хората до него. И да - Георги Иванов може и да упорит, но не мога да си представя да има познанията и въобще капацитета да управлява БФС. Неслучайно и престоят му като футболист във Франция приключи катастрофално - беше въпрос не до футболни умения, а до манталитет.


И така - старото ще бъде ново. Уж поизлъскано. А Боби Михайлов ще продължава да ни намига доволно. И вероятно световното ще го гледаме пак по тв.
Георги Иванов има шанса да опровергае това. Дано! Както се казва - летвата от предишното управление е сложено толкова ниско!






И се надявам не той самият да бъде най-големият коректив за себе си (като Боби), а резултатите и мнението на цялото българско общество! Защото футболът е за всички нас!




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3870 |16.03.2024 "Божиите очи" в пещера "Проходна", през които гледаме край Карлуково . 0| 2326 |16.03.2024 Движението в София временно за променя за опелото на патриарх Неофит . 1| 3099 |16.03.2024 ISW: Русия се готви за война срещу НАТО, помощта от САЩ е решаваща за Украйна . 6| 2399 |16.03.2024 Втори Ден на национален траур в памет на патриарх Неофит

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads