Реклама / Ads
68| 8629 |08.11.2013 НОВИНИ

Моника Станишева още обича и бившия си мъж !

.
За радостите и патилата по време на браковете си разказа по Нова тилевизия бившата госпожа Йосифова и сегашна Станишева. Главната героиня в аферата "Хохегер" и съпруга на червения лидер гостува на Гала с четирите си деца от двата си брака.
 

"С Венци се запознах по време на интервю, когато бях журналистка. След това заминах за чужбина да уча. Бързо реших, че с него трябва да сме заедно и да създадем семейство. С него много се обичахме, но след това започнахме да се отдалечаваме един от друг. Между нас не е имала скандали, просто решехме да се разделим. В момента още се обичаме, но като хора". Това заяви преди минути Моника Станишева по Нова телевизия.

"Имах големи проблеми с математиката. Имаше неща, които нищо не разбирах", обяви Моника, която в момента с лекота усвоява стотици хиляди евро по програми, свързани с Европейския парламент. Тя разказа пред обсипващата я с хвалебствия водеща, че още като малка е била висока и стройна и е искала да се занимава с волейбол.

"Когато Дария се роди, тя беше абсолютно копие на Сергей, но сега вече прилича и на мен", подхвърли Моника пред погледа на останалите си три деца - Моника, Венци и Георги.

Сергей е затворен човек, трудно допуска някой до себе си. Трудно е да усетиш емоцията му, призна Моника.  „В един момент се усетих, че съм ужасно влюбена. Просто като ученичка! Разбрах, че той човекът, с когото искам да живея. Нещата вкъщи бяха започнали да се разклащат доста. Може би трябваше да не правя тази стъпка напред, но просто не можех да устоя“, призна за любовта си към Сергей . Тя не скри, че била притеснена как Сергей ще приеме двете й деца, как ще заживеят заедно под един покрив.

Гала попита гостенката си и за отношението й към политиката. „Не мога да допусна агресията и ултимативния тон към която и да е страна. Това, което става в последните месеци, много ме тревожи. Ние сме много малка страна и е лукс да сме в постоянно напрежение и да водим непрекъснати спорове“, каза Моника.

Тя коментира и скандала „Хохегер“, в който бе замесено и нейното име: „Как преди 5 години съм можела да предвидя, че този човек ще бъде обвинен в имотни измами? Освен това той не е работил само с моята пиар агенция. Никога не съм си представяла, че нещо добро, което съм направила за държавата, ще ме вкара в друга плоскост – да се оправдавам за това, което съм свършила“.

„От тук нататък всичко и всеки, който засегне моята агенция, ще си търся правата по съдебен ред. В противен случай ние толерираме всичко това. Тези хора тотално се самозабравиха!“, заяви Моника Станишева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 60| 15161 |11.10.2013 Румен Петков: Моника Йосифова е таен кадровик в БСП . 82| 7827 |28.07.2013 „Индипендънт": Българите обичат ЕС и мразят корумпираните политици . 88| 10592 |10.07.2013 Моника ощастливи Станишев и със син . 31| 6615 |07.03.2013 Г-н Димитров от ГЕРБ, обичате ли сладолед?

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads