Реклама / Ads
2| 10719 |06.01.2010 НОВИНИ

МВР пусна видео от ареста на Големия Маргин

.
МВР разпространи уникални кадри от ареста на Големия Маргин в комплекса "Царско село", където заподозреният за убийството на Боби Цанков беше изведен насила с белезници от спец-частите.(Видео)
 


В Пловдив се провежда масирана полицейска акция се провежда в Пловдив, като целта й е явно задържане на Николай Маринов - Малкия Маргин, за който има информация, че е в втория по големина български град.Ченгета с бронирани жилетки и патрулки има на входовете и изходите на града. Въоръжени полицаи са влизали снощи в по-големите клубове и заведения в града и са правили проверка на документите за самоличност.

Маргина се издирва във връзка с убийството на бившия журналист Боби Цанков, който беше гръмнат вчера

Директорът на Областната дирекция на МВР главен инспектор Тодор Чонов потвърди, че акция се провежда в града от снощи, но тя била рутинна и е в цялата страна. Той каза още, че няма информация в Пловдив да е Малкият Маргин и ако нещо се установи, то ще бъде съобщено на медиите.

Малкия Маргин е в Пловдив, съобщи източник на Дарик, вероятно за това е и извънредната акция на полицията. Полицията е извършила обиск в дома на Малкия Маргин при специализираната акция, направена между 17,30 ч. и 19,30 ч. в деня на убийството. От дома му в столичния квартал Бояна са иззети три лаптопа и два мобилни телефона. Според близките на Малкия Маргин те са на децата му, тъй като той и брат му Красимир не ползвали мобилни телефони.

Красимир Маринов вчера действително е бил намерен от полицията малко след 17 ч. до парк-хотел "Москва", съобщава "Дневник". По това време обаче не е имало заповед за задържането му и е бил освободен. Скоро след това е било преценено, че е необходим за разследването, но не е намерен.

Разследващите ще чакат дали Малкия Маргин ще се появи на процеса срещу него и брат му следващата сряда и тогава ще решат дали да поискат постоянното му задържане.

ОЩЕ ПО ТЕМАТА
Цветанов: Демби не е задържан за убийството на Боби Цанков
Весела Лечева на ски, не се вълнува от Боби Цанков
И Демби задържан за разстрела на Цанков?
Още един убит, но без камбани
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5193 |05.01.2010 Оставиха "Наглите 2" в ареста . 1| 4634 |04.01.2010 Оставиха Гейзо в ареста . 2| 6932 |29.12.2009 Човек на Златко Баретата излезе от ареста . 2| 4573 |11.12.2009 Отпуснаха 61 млн. лв. на животновъдите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads