Реклама / Ads
41| 5833 |03.02.2014 НОВИНИ

К. Нинова: В лично качество нямам отношения с Бисер Миланов

.
Корнелия Нинова
Изпълнихме 90% от обещанията си в социалната сфера. Когато Борисов заговори за бюджет и финанси, се раждат вицове, но той толкова си може. Когато специалисти кано М. Стоянова и В. Горанов му запригласят, това е удар по експертността, отчете тя.
 

Истинският тест е какво вършим, дали си вършим работата, коментира по НТВ Корнелия Нинова от БСП и добави, че работата се върши. Минималната работна заплата не се облага, хората до 4500 лв. доход плащат 10% данък, а третото обещание - над 4500 лв. да се плаща 20% данък още не е изпълнено. 90% от обещанията ни в социалната сфера вече са изпълнени, заяви Нинова. До края на мандата трябва да имаме 250 000 нови работни места, а минималната работна заплата да стане 450 лв., припомни обещанията тя.

Не е вярно, че сме се отказали от АЕЦ "Белене", въпросът е защо не се случва веднага. Има арбитраж и по време на него не се правят нещата, а инвеститор няма, защото ГЕРБ го изгони. Нинова каза, че инвеститорът, който предлагал Румен Петков, бил същият, когото Борисов изгонил. 

Не съм била на публична проява на АБВ, каза Нинова. Може би след конгреса, на който г-н Първанов се оттегли, АБВ трябваше да спре. Първанов беше успешен президент, може вторият му мандат да е бил по-слаб, но беше успешен, каза още Нинова.

Това правителство стегна агенции, увеличи приходите, разплати се с бизнеса, няма опасност за бюджета, но двете агенции трябва да работят по-добре, обобщи още Нинова.

За своята снимка с Бисер Миланов, която обиколи медиите Нинова коментира, че никога не е допускала, че ГЕРБ ще стигнат дотам в унизителното си политическо поведение. Това било прехвърляне на вината от болната на здравата глава. Тази снимка е от май 2013 г. , те.е от предизборната кампания, вероятно от площада в Самоков, където имаше стотици хора, този човек не го познавам, не помня да съм разговаряла с него, това е публична снимка, изреди Нинова.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 39| 6775 |27.01.2014 Борисов: Лично спрях АЕЦ "Белене" . 29| 4929 |20.01.2014 К. Нинова: АБВ най-вероятно ще вземат гласове от БСП . 3| 4816 |17.01.2014 Ядем боклук - 36-и сме по качество на храната ! . 16| 5301 |07.01.2014 К. Нинова: Нужна ни е подкрепата на ДПС в парламента

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads