Реклама / Ads
10| 5013 |12.06.2014 НОВИНИ

О. Октай: БСП на колене е отмъщението на Доган

.
Осман Октай
ДПС никога не са имали толкова власт както при това управление - половината области в България, половината ключови комисии, а имат и диригентската палка за правителството, заяви по НТВ бившата дясна ръка на Ахмед Доган Осман Октай.
 

Каква е причината да рискува да загуби цялата власт, защото в следващо управление те няма да участват, защото антидоганизмът е много силен, попита той. Според него за следващите 5-10 години ДПС щели да са в изолация.

Постоянно поставям въпросът след опита за покушение срещу Доган и публичното му унижение и за писмото му посфактум, каза Октай и напомни от него думите: "опит за публична екзекуция", за "поръчители" и пр. Когато човек като мен познава г-н Доган и неговия начин на мислене, може да си отговори на въпроса, че Доган наказва обществото, че не го е опазило, вкл. и с кандидатурата на Пеевски. Той сваля това правителство, констатира Октай.

Днес БСП е на колене, това е отмъщението на Доган, смята той. Това били определени моменти на психосъстояния. когато се прехвърля доверието от една олигархична пирамида, активите се преразпределят. Неслучайно беше направен проектът ББЦ, но тя обяви война на всички политически формации, смята Октай. не са важни имената и хората, оглавяващи такава структура, а кой и защо и я изгражда. Във всички пирамиди има подставени лица. Печеливши няма; губещи са българските граждани, съобщи Октай.

Най-хубавото е, че с появата на АБВ ще се разруши пирамидата от Позитано. Единствената нереформирана партия е БСП, най-после лявото ще се модернизира и в България, не чрез АБВ, но тази формация удари като айсберг лявото.

След изборите ГЕРБ и РБ ще имат мнозинство за управление и то ще е дясно. Ако това не се случи, вероятно ще има германски вариант, за да се успокои страната. под диктата на ЕНП ГЕРБ и БСП ще бъдат принудени да направят широка коалиция. Не подценявайте рефлексите на Борисов, че ще отиде към самоубийство, управлявайки с ДПС. Сега на Бойко му приписват срещи с ДПС, за да го ударят, заяви Октай.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 4825 |09.06.2014 О.Октай: Доган управлява Министерския съвет . 13| 5745 |27.04.2014 Октай: Наесен май пак ще ходим на избори . 11| 5142 |09.04.2014 О. Октай: ДПС пак провокира българското общество . 19| 6420 |10.03.2014 Жителите на Крим на колене - блокираха им плащанията

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads