Реклама / Ads
30| 5065 |06.08.2010 НОВИНИ

Пак шамар за МВР, жената на Димитров невинна

.
МВР и държавното обвинение получиха нов шамар от съда след "Килърите" и "Всичко коз". Днес Темида освободи и съпругата на бившия шеф на "Топлофикация - София" Станислава Димитрова с мотива, че няма престъпление, предаде „Фокус”.
 

Според магистратите не съществува нито едно доказателство, че обвиняемата, чрез свои действия или бездействия е заблуждавала пострадалата Анна Чирица и че може да й съдейства за каквото и да било в „Топлофикация - София”.

При разпитите на Чирица не са изложени факти или думи, свързани с договора, който е предмет на обвинението. Показанията на Чирица са насочени пряко срещу Валентин Димитров, като това са изразени мисли, чувства и възгледи, без да се посочват никакви факти, които да свързват пряко Станислава Димитрова с „Топлофикация - София”.

При разпита на свидетелите Петко Милевски – изпълнителен директор на дружеството, както и на директора на район „Земляне” на „Топлофикация”, е станало ясно, че прекратяването на договора за наем на помещение с фирмата на Чирица е позиция на „Топлофикация София” и това е решение на Управителния съвет.

Съдът отбеляза още, че повече от 24 часа след задържането на Станислава Димитрова нито Софийската районна прокуратура, нито органите на досъдебното производство са имали идея за какво я задържат.

“В цялата история, няма никакво изнудване, рекет, измама", каза преди седмица за Frognews съпругът на Станислава Валентин Димитров. "Питайте прокурор Кокинов за какво жена ми стои без вина трети ден в ареста с измислено обвинение, че е измамила Чирица, за да и продължи някакъв договор с “Топлофикация”. Това е абсурдно и нереално, Станислава е последният човек, който може да свърши някаква услуга в това дружество, а и от “Топлофикация” отрекоха да е имала някакво влияние и възможност за въздействие", категоричен е Димиторов. А Чирица от 15 г. работи в това дружество, сменила е 4 ръководства и добре знае как да си оправя нещата и да оцелява”, твърди той и затова счита, че отношението към Станислава е защото е негова съпруга.

“Аз съм толкова очернен пред обществото, че каквото и да се каже ще се приеме за вярно. Ако някой паркира автомобила си пред гаража ми и го помоля да си махне колата, той може да отиде в МВР и да пусне жалба срещу мен, че съм го обиждал, заплашвал и т.н. и ще му повярват. Ще дойдат полицаи и ще ме арестуват за едро хулиганство. Аз и семейството ми сме хора без всякакви права в тази държава и с нас всеки може да се гаври безнаказано, смята бившият шеф на “Топлофикация - София".
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 65| 6538 |03.08.2010 И "Килърите" на свобода, шамар за МВР . 4| 6640 |28.07.2010 Прокурори ще искат постоянен арест за жената на Валентин Димитров . 8| 6829 |27.07.2010 Арестуваха жената на Валентин Димитров за рекет . 10| 8958 |15.06.2010 И жената на съдия Урумов - социално слаба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads