Реклама / Ads
10| 4831 |06.07.2014 НОВИНИ

Паргов: Пленумът на БСП беше стъпка към подготовката ни за изборите

.
Калоян Паргов
Вчерашният пленум на БСП беше стъпка към подготовката ни за предстоящите парламентарни избори, каза по БНР лидерът на столичната организация на БСП Калоян Паргов.
 

Според Паргов, Станишев в бил много откровен и емоционален в своя доклад пред пленума: Каза доста от нещата, които и аз споделям, свързани с посоката, в която трябва да вървим, свързани с откровението, което ние трябва да имаме помежду ни и с отстояване на нашите политики и ценности, защото влизането в безпринципни коалиции виждаме, че не ни води до нещо по-добро, а напротив – до спад на доверието в партията.

 

Затова и това, което вчера се открои като една от тезите и посоката, в която ще вървим е, че ще правим коалиции, ще работим с всички, но на принципна ясна основа, отстоявайки своите приоритети, за да може и нашите избиратели да застават плътно зад нас.

 

По отношение на обвиненията срещу сегашното ръководство на БСП, че е сложило корпоративен етикет на БСП и част от знаковите фигури се занимават с корпоративни сценарии, Паргов каза: В последните дни се появиха най-различни статии, от неясни източници, по отношение на едни или други представители на БСП чии интереси защитават, срещу кого и как. Мисля, че това е несериозно  и беше прекрачена една граница, която не бива да прекрачваме с подобни изявления, без значение кой е тиражирал тези спекулации и слухове.

 

Паргов обясни, че в за организацията в София тепърва предстои да се обсъди лидерския пост: Още утре ще свикам поредица от срещи с председатели на районни партийни организации, за да можем да направим един анализ на това какво правим след пленума и как се готвим за 27-и юли  - най-вече не за лидерския въпрос, а по-скоро как подхождаме към изборите и трябва да имаме много ясни разписани стъпки, които ще предложа на председателите на районите да се обединим около тях и да тръгнем в тази посока като подготовка.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 8| 5815 |05.07.2014 С. Ангелов: Пеевски беше за Дъбов като слънцето и водата . 11| 5814 |25.06.2014 Калоян Паргов: Колкото и да се искат оставки в БСП, решението е на лидера . 58| 5258 |18.06.2014 Станишев: Мартин Шулц беше силното лице на нашата кампания . 57| 5723 |26.05.2014 ГЕРБ: Защо беше закрита НЦИОМ, единствената агенция, която позна резултата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads