Реклама / Ads
3| 7067 |09.12.2009 НОВИНИ

Пламен Галев: Нямам незаконно дете!

.
Пламен Галев
Приписват ми бебе от момиче, което не познавам, казва пред вестник Струма известният бизнесмен.
 

Дупница, кафенето "При Били". Пламен Галев и кореспондентката на в. "Струма" Лидия Павлова изясняват слуховете, които витаят около фигурата на популярния бизнесмен. Те са свързани с бунта на работниците за неизплатени от 8 месеца заплати в строителна фирма “Гранит”, сочена като контролирана от Пламен Галев, както и с изявленията на главната счетоводителка Ирина Величкова. Счетоводителката Величкова оповести, че е бременна от опонент на Галев, а пък дъщеря й Катерина родила дъщеря тъкмо от Пламен Галев.

Пламен Галев: - Здравейте. Трябва да ви кажа, че фирма “Гранит” не е моя.

Лидия Павлова: - Беше ли ваша и преди колко време?

П.Г.- Да, наистина така беше, но я продадох заедно с фирма “Инфрастрой”.

Л.П. - Кога стана това?

П.Г. - Не мога да си спомня точно, трябва да проверя.

Л.П. - Преди няколко месеца или преди няколко години?

П.Г. - Продадох фирмата мисля, че през 1997 година.

Л.П. - Кой е новият собственик и ако е възможно да огласите на каква цена я продадохте?

П.Г.- Не си спомням лицето. По-важното е, че аз нямам вина за създалата се кризисна ситуация в предприятието.

Л.П. - Истина ли е, че новият собственик е Васил Божков и че фирма “Гранит” е преименувана на “Вия-Ания”?

П.Г. - Твърде възможно е тя да е продадена и препродадена. Но не бих желал хората да се настройват и да търсят вина в мен. Затова е хубаво да проверявате нещата и бих искал да ви попитам вие за нормална ли имате сочената за главна счетоводителка на мои фирми Ирина Величкова? За мен тя не е добре.

Л.П. - Тя е на лекарства, освен това обича да пие най-вече бира, но по-важното е, че самата тя твърди, че е работила за вас.

П.Г.- Това не е истина. Никога не съм искал да имам нещо общо или да се доверявам на Ирина Величкова. Вие добре знаете предполагам, тя от кого е бременна, всъщност е била - от брата на екскмета на Дупница, това го знае цял град, защото самата тя го тръби. Това, че приписва бебето на дъщеря си Катерина на мен, е отвратително по простата причина, че дори не познавам Катерина, не познавам това момиче.

Л.П. - Но майката на Катерина - Ирина Величкова, твърди, че бебето е довеждано на свиждане при вас в ареста на “Г.М. Димитров” в София.

П.Г. - Ето, това е много добре, че го казва. Защото може лесно да се провери. Всички лица, които идват на свиждане, се записват в книга. Ако бебе е идвало при нас на свиждане, то името му ще фигурира в книгата за посещение. Но това е абсурдно и аз много се радвам, че тя го твърди, защото само по себе си това е едно разобличение за нея. (вестник Струма)
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 5053 |14.10.2009 Марио Николов: Нямам какво да кажа по делото . 18| 4831 |04.09.2009 ДАНС подслушвали незаконно 4 м. преди „Галерия” . 14| 4602 |12.08.2009 М. Манолова: Всеки ден възпламеняват кьорфишек . 7| 4720 |06.07.2009 Ив. Костов: Нямам никакви лични претенции

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads