Реклама / Ads
6| 3160 |16.04.2024 НОВИНИ

Политическият хамелеон и путинист Светослав Трайков - на първо място в конкурс за шеф в киберсигурността

.
Светослав Трайков
От документ, публикуван от групата за борба с дезинформацията "Bg Elves" става ясно, че категоричният политически хамелеон Светослав Трайков продължава с кариерното си израстване - този път иска да стане шеф в отдел "Киберсигурност" в Министерството на електронното управление.
 

На първо място в конкурс за началник отдел "Сратегии и политики в киберсигурността" в Министерството на електронното управление е класиран Трайков, посочва документа, публикуван от Елфите.





Трайков е едно от лицата, които придобиха популярност по време на протестите срещу правителството на Бойко Борисов през лятото на 2020 г. Той бе в кръга на Отровното трио на Арман Бабикян, служебният министър на културата проф. Велислав Минеков и адв. Николай Хаджигенов. По онова време Трайков работи за фирмата на Арман Бабикян.

 

През септември 2022 г. Трайков спечели конкурса за държавен експерт в отдел “Международни дейности, европейски програми и проекти” в Дирекция "Международно сътрудничество, европейски програми и регионални дейности" към Министерство на културата.

 

Светослав Трайков обаче е известен политически хамелеон. Бил е кандидат за депутат на ГЕРБ във Варна през 2013 г. През 2014 г. се завърта покрай политическия проект на Николай Бареков "България без цензура".

 

Беше и кандидат-депутат на “Изправи се! Мутри вън!”, когато в конфигурацията с Мая Манолова участваха Николай Хаджигенов и Арман Бабикян.

 

Освен всичко, Трайков се нареди към особените привърженици на президента Румен Радев и сред хората, изразяващи проруски позиции по въпроса с войната в Украйна.

 

Във серия мнения на Трайков във Facebook четем, че той не просто намира за "клети" "поддръжниците на киевския режим", но и признава, че избира рублата като валута, в която да държи персоналните си средства. Той в прав тест афишира, че поддържа руската експанзия в Украйна. Стига и до крайности: "Ние сме си добре, мислете за киевския режим, поради който половин Украйна е без ток".





Това, което се случва в Украйна, според него, не е война, а " денацификация".

 

И този човек е класиран на първо място в конкурса за бъдещ шеф на киберсигурността в Министерството на електронното управление.

 

ФрогНюз

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 2480 |16.04.2024 Украйна с над 300 млн. евро загуби заради ограниченията за износ . 2| 2358 |16.04.2024 Зеленски подписа обновения закон за мобилизацията . 1| 2372 |16.04.2024 Не се лъжете, ако ви искат пари за електронна рецепта. Незаконно е! . 7| 2682 |16.04.2024 Протест "Кой спря съдебната реформа?" в София иска отстраняване на Сарафов

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads