Реклама / Ads
7| 5710 |21.11.2013 НОВИНИ

Празник на знанието в Троян с Бобо и Печенката

.
Национално движение „България си ти!“ и община Троян имат удоволствието да Ви поканят на тържественото награждаване на отличилите се ученици в Националната образователна инициатива „Цветна олимпиада“. Проявата е посветена и на Климентови дни, които традиционно се провеждат.
 

Проявата ще се състои на 22 ноември  в Троян  от  18,00 ч. в Народно читалище „Наука“.   Ще бъдат наградени най-добрите младежи от V до XII клас, които се съревноваваха в олимпиадата.

Съревнованието се проведе на 14, 15 и 18 ноември и в него участваха ученици от Троян, Ловеч и Тетевен. Целта е да се повиши успеваемостта на учащите и мотивацията им за усвояване на учебния материал, възобновяване на връзката „дете-учител-родител“, среща с представители на университети и БАН, излъчване на национални победители.

По български език и литература учениците писаха есета. По английски език, математика и обществени науки участващите провериха знанията си с тест, по информационни технологии - показаха компютърните си умения. По химия децата се състезаваха отборно с практически и теоретични задачи, а по плуване се състезаваха кроул.

 посветена на традиционните Климентови дни в Троян, от известни и водещи в различни сфери на обществения живот личности. Проявата се превръща в празник на знанието, а подаръкът за всички деца е изпълнение със специалното участие на гласовете на „България си ти!“.

Очаква се да присъстват зам.-кметът на община Троян г-н Ангел Ангелов, председателя на Общинския съвет – Троян г-н Ангел Балев, представители на РИО-Ловеч, на СУ „Св. Климент Охридски“ и на БАН.

Национално движение „България си ти!“ изказва благодарност на издателство „Просвета“, веригата специализирани хипермаркети за бяла, черна, офис техника и IT „Технополис“ и водещия производител на възглавници за спане, декоративни възглавници, калъфи за матраци и матрак-протектори, завивки „Калинел“ ЕООД за подкрепата.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6110 |29.10.2013 Празник на знанието в Благоевград с Бобо, Печенката, Васил Петров . 1| 6462 |02.10.2013 БЧК отменя празника си заради бежанците . 27| 6055 |11.05.2013 Бисер Троянов: Няма как вотът да е опорочен! . 9| 5361 |08.05.2013 Троянов: Възможни са разлики между данните на ЦИК и паралелното прербояване

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads