Реклама / Ads
15| 6266 |29.09.2013 НОВИНИ

Проф. Вучков: Живков мислеше повече за бъдещето от сегашните управляващи

.
Проф. Юлиан Вучков Източник: Булфото
Политиците ни нямат стратегическо мислене. Дори Тодор Живков мислеше повече за утрешния ден с неговия селски акъл. Мая Манолова брои протестиращите като овце. Орешарски пък е банков счетоводител, а не стратег, който говори само за пари, а не за здравеопазване и образование.
 

Това каза проф. Юлиан Вучков по Нова ТВ. Орешарски въведе плоския данък, който смазва свободните професии. Той е безпринципен човек, допълни професорът, като заяви, че премиерът е бил в правителствата на Любен Беров, Иван Костов и Симеон Сакскобургготски.

По време на участието си Вучков заяви, че правителството на Пламен Орешарски трябва да подаде оставка, защото е некадърно. Хората постоянно ме питат кога ще падне кабинетът. Вучков определи политиката на кабинета като: късно е, булке, за китка.

За образователната министърка, Анелия Клисарова, Вучков каза, че говори на гагаузки. Професорът излезна и с предложение към министър Петър Стоянович – намерил съм му работа като екскурзовод на Златни пясъци или Слънчев бряг, заяви Вучков. Не може историк да ръководи Министерството на културата, историкът е много общо нещо. Той не е от художествената интелигенция.

Икона Бойкова, изтърва се професорът, имайки предвид Бойко Борисов, Вучков заяви: Аз много съм го критикувал и има защо. Той ще губи гласове, защото има грехове, заяви той.

Лютви Местан е добър учител по литература, който познава похвати на провинциалния театър. Сергей Станишев дърпа конците, но къде са му трудовете по история, попита Вучков. Министрите нямат престижна професия, допълни той.

Вучков посочи, че няма да води повече предаване в Канал 3. Това е заради цензурата на БСП и ДПС. Сегашната власт не ми дава ефир, заяви още професорът. Това е безпрецедентна репресия срещу мен, завърши гостът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 11| 5795 |27.09.2013 Ректорът проф. Илчев: Има пари за ГДБОП и ДАНС, а не за университети . 37| 5420 |26.09.2013 Проф. Константинов: Ако депутатите продължават цирка, народът ще ги изрита . 34| 5100 |26.09.2013 Проф. Близнашки: Днешното заседание в НС не беше конституционно . 26| 6327 |18.09.2013 Проф. Близнашки: Пеевски трябваше да свърши мръсната работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads