Реклама / Ads
4| 8140 |23.04.2018 НОВИНИ

Търсели парите в колата на Иванчева час-час и половина, призна спец. прокурор Гешев

.
Иван Гешев
Час-час и половина ченгетата търсели парите в колата на кметицата на райот ”Младост” Десислава Иванчева. Това призна шефът на Специализираната прокуратура Иван Гешев. Накрая те намерили пакета с хилядите евро.
 
Адвокатите са ангажирани да подкрепят техните версии... В момента, в който е спряна колата, аз бях там след 15-20 минути, с една единствена цел - да подкрепя моите колеги. Претърсването започна от предна лява врата, с изземването на сравнителен материал от вратите и след час-час и половина бяха намерени парите. Процедурата беше толкова дълга, защото не се описват само парите... ", отбеляза Гешев.

Станалият абонат на теливизиите коментира и прословутото "светване" на ръцете на Иванчева: "Факт е, че по всичките лица масово, не само на няколко места, е имало такова "светване". Факт е, че следователите работят с ръкавици, факт е, че протоколът се пише от лице, също следовател, което няма достъп до парите. Теории на конспирациите има абсолютно всякакви, изпя песента си Гешев.

Адвокатите, защото им се дава трибуна, трябва да са наясно каква е тяхната функция - да си заработят хонорарите и да защитят обвиняемите. Останалото - е факти. Факт е, че "светят" ръцете, тялото, лицето на Иванчева. Отделно искам да кажа, че "светят" отделни части и на колата, която тя е управлявала - кормилото, сенниците. Факт е, че парите не са сложени директно в този кашон. Първо те са били в ръцете на зам.-кметицата, но как са попаднали в този кашон, не мога да твърдя, защото не сме били в колата и не сме снимали", отбеляза Гешев като нападна адвокатите..

Ние съчувстваме на нарушителя. За нас "права на човека" е синоним на "права на нарушителя". Надявам се махалото да се уравновеси по средата... Политиците приемат законите, ние ги изпълняваме. Ако политиците променят законите, ние ще изпълняваме новите промени". Това каза още Гешев, макар да призна, че всеки е  невинен до доказване на противното.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4981 |19.04.2018 Комисар Маринов заяви, че Пелов ще бъде заловен, но не знаят дори колата на бягството . 2| 5591 |13.04.2018 Рейсът и колата са се ударили странично . 12| 13631 |17.03.2018 МВР пред банкрут: С една трета намаляват бюджета на главните дирекции, режат и парите за агентура . 5| 5537 |07.03.2018 Прокуратурата нямало да проверява парите на „Инерком” за ЧЕЗ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads