Реклама / Ads
63| 6315 |18.02.2014 НОВИНИ

Радан Кънев: Доган е бизнес лидерът на България

.
Радан Кънев Източник: Булфото
Има договор за управление на онлайн репутация с фирмата „Лийдуей" от 2011 г. Той е за създаване на онлайн репутация. Ако знаех, че го има, бих се възпротивил. Прекратен е малко преди изборната кампанията.
 

Това заяви Радан Кънев, говорител на Реформаторския блок, в сутрешния блок на бТВ по повод информация, че са ползвали интернет тролове. Той обаче беше категоричен, че няма никакво „тролене", само положителни коментари за кандидатите от ДСБ са правени - нищо обидно за другите партии.

„Не мога да си представя Костов да се е занимавал с подобни неща", каза още той в отговор на въпроса дали неговият предшественик на лидерския пост на тъмносините Иван Костов е бил в течение на този договор. Кънев обясни, че срокът на договора е продължил три месеца и са заплатени по 10 000 лева на месец. Боли ме сърцето като гледам тези суми, знам каква интернет кампания бих направил с тях. Сега не разполагаме с такива ресурси, каза още Кънев.

Сигурен съм, че ние през 2011 година сме загубили от този договор. Тук е допусната една тежка пиарска грешка, неискрените коментари вредят, коментира случая Радан Кънев. Но този, който ползва тези услуги за черна кампания, ще си плати много повече. Социалистите обаче така и не се научиха и ще си платят на изборите, убеден е лидерът на ДСБ.

В коментар на политическата ситуация той заяви: "Връзките на Бареков и ДПС са ясни - „те са през Делян Пеевски".

Неколцина души са готови да запалят държавата, за да си запазят властта, каза още Кънев и допълни: „Измислят се етнически проблеми. От ДПС съзнателно се извършват провокативни изказвания, умишлено се заиграва с гражданския мир. Доган е бизнес лидер на България, той злоупотребява с българските турци. В България етнически и верски проблеми няма. Трябва да сме заедно срещу мафията. България има друг дневен ред - промяна в правосъдието, промяна в икономиката - за да може подобни неща да се прекратят."
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 117| 14353 |15.02.2014 Костов: Няма Делян Пеевски, има Ахмед Доган . 5| 5434 |12.02.2014 Психолози: Октай Енимехмедов не е искал да убива Доган . 43| 7389 |08.02.2014 Борисов: Всички трябва да се поучат от Доган . 23| 5618 |08.02.2014 Орешарски: Говорих с Ердоган в Сочи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads