Реклама / Ads
4| 6316 |01.04.2014 НОВИНИ

Румяна Бъчварова: Няма сближаване на ГЕРБ с ДПС

.
Да не спираме реформите, да не променяме посоката на растежа, да не губим време за колебливи и неясни политически решения. Имаме много неща да се наваксат и няма време за експерименти.Така Румяна Бъчварова, помощникхна Цветанов в предизборния щаб на ПП ГЕРБ разтълкува в "Още от деня" по БНТ слогана на ГЕРБ за евроизборите и отвърна на Бареков, който заяви, че нямат време за губене, защото бързат да крадат.
 

Нашият слоган е насочен към избирателите, а не към политическите опоненти. това е част от стилистиката на политическите кампании. Надявам се, че българските избиратели ще разбират колко енергия е необходима от тях, за да придвижим стараната напред.

Жалко ми стана за държавата като гледах изявлението на Сергей Станишев С едно селфи като на подпийнал човек да кажеш грозни неща е обидно за един лидер на ПЕС. Вероятно са преценили пиарите му, че като дублираш образа на политическия опонент си по успешен, но изборите показаха, че не е така, каза още Бъчварова.

В политнически план няма ближаване, но в парламент има решение, което ДПС и ГЕРБ подкрепиха. Става въпрос за процедури в случая.В този момент обявихме нашия слоган и обявихме, че кампанията ни трябва да е в добър тон , конструктивна. Ние сме първите, които заявяваме, че ще правим позитивна, отворена, актуална кампания. От това могат да спечелят българските избиратели.

Позитивизмът в една кампания не е да одобряваш опонента си, а да предлагаш добри решения, да не объркваш избирателите с фалшиви тези и др. Методът на черния пиар е крайна мярка, посочи социоложката.

Правителството се движи по ниските параметри, няма фискална дестабилизация, коментира тя правителството на Орешарски.

Единственият ресурс на ГЕРБ бе да бъде коректив на управляващите и изразява позиция. Би било предателство към избирателите да се приемат спорни решения или да бяхме замълчали около гласуванията за ЦИК. това пък бе пък нейния коментар за стореното от ГЕРБ през последните десет месеца.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 5| 5342 |01.04.2014 Греков категоричен: В България нямаме ГМО . 10| 5758 |01.04.2014 Проф. Константинов: Вотът ни няма как да се контролира . 33| 7227 |31.03.2014 ГЕРБ отиват на избори с лозунг "България няма време за губене" . 33| 6451 |31.03.2014 Б. Димитрова: Няма да има ново електорално изригване на изборите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads