Реклама / Ads
15| 5917 |15.01.2010 НОВИНИ

Съпругът Желев: Ако Румяна оттегли кандидатурата си, ще съм най-щастлив

.
съпругата Желева
От цялата история нямало само негативи, но и положителни неща. Тъст му се опитвал да продаде едно магаре, а сега това магаре било най-известното. Желев като банкер го посъветвал да удвои цената.
 

Румяна се представи много добре, определи по БТВ нейният съпруг, бившият банкер Красимир Желев. Той каза, че в момента тя се чувствала омерзена. Всичко, което трябвало да декларира Желева, тя го е декларирала, а дори и повече от това, което се изисква по закон.

По повод варианта Желева да оттегли кандидатурата си за еврокомисар, Желев отговори, че ако това стане, той би бил  най-щастливият човек, защото двамата ще са заедно. Тя била много честен, открит и горд човек, затова съпругът й не би се учудил, ако тя го направи, въпреки че била прекалено отговорна и тази отговорност към институциите щяла да определи нейното решение.

Във връзка с квалификацията на немския „Die Welt" за Желева като гангстерска невеста,  и за Красимир Желев като човек в контакт с руската мафия, той отсече, че няма нищо общо с руската мафия, с Мултигруп, със СИК и с ВИС. Желев обмислял варианта да съди изданията, писали по адрес на семейство му. Понастоящем съпругът не работел. Той обаче смята, че от цялата история нямало само негативи, но и положителни неща. Тъст му се опитвал да продаде едно магаре, а сега това магаре било най-известното. Желев като банкер го посъветвал да удвои цената.

Междувременно стана ясно, че Европейската народна партия застава зад Желева, която й е вицепрезидент. Зам.-председателят на ЕНП Йозеф Зайер обяви в телефонно включване по БНТ, че Румяна Желева не бива да оттегля кандидатурата си за еврокомисар по международното сътрудничество, хуманитарната помощ и управлението на кризи. В партията били убедени, че срещу нея и българското правителство имало координирана атака, а отправените обвинения пък били необосновани. Зайер добави, че не може да става дума за сделка между ЕНП и групата на европейските социалисти за Желева и словашкия кандидат.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 41| 7203 |13.01.2010 А. Ковачев: Първанова разигра неприятен сценарий за Румяна Желева . 34| 7389 |12.01.2010 Румяна Желева отговаря три часа на въпроси в ЕК . 17| 5754 |29.12.2009 Румяна Желева съди „Ди Велт”? . 4| 4577 |16.12.2009 Румяна Желева се срещна с папата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads