Реклама / Ads
72| 9718 |08.07.2012 НОВИНИ

Скандал! Политици ползвали секс услугите на "Октопода"

.
Треска тресе политици от всякакви партии заради секс цунами, което може да се разрази всеки момент. Имената на доста депутати и партийни вождове били в списъците на клиенти на Антон Петров – Хамстера. Те ползвали услугите на елитни проститутки и вероятно са били снимани в пикантни пози.
 
След това са били изнудвани и шантажирани да вършат различни услуги на „дясната ръка” на Алексей Петров, който е в ареста за сводничество. Част от тези хора вече са известни на разследващите. Въпрос на време било някои от разприказвалите се "секс труженички" да проговори и пред медиите. Говори се, че имало цяла видеотека с прелюбопитни филмчета и герои в тях.

 

Вътрешният министър Цветан Цветанов по същество потвърди тази информация, която от дни обикаля медиите и ВИП-кръговете. На въпрос на Мартин Карбовски по време на предаването му по Нова тв, дали български политици са ползвали услугите на мрежата за проститутки на Петров, той отговорти утвърдително: „Да, има”. Имало е политици, които охотно са ползвали услугите на организираната престъпност от години, призна Цветанов.

Все пак министърът направи уговорката, че „има достатъчно предположения, но не и конкретни имена” по повод слуховете, че и от президенството, по времето на Георги Първанов, са търсили услугите на Хамстера.

Източници на Фрог нюз съобщиха, че освен елитни проститутки, политици и видни олигарси са поръчвали за себе си и за оргии с приятели непълнолетни момичета и момчета. Между любителите на подобни ласки имало депутати със завиден стаж в парламента и членове на важни комисии. Някои от непълнолетните били докарвани от провинцията с легендата, че тук ще бъдат записани да учат в елитни училища. В столицата обаче те бивали превърнати в сексуални труженици. Ужасното било, че някои от родителите подозирали с какво се занимават децата им, но се правели на разсеяни.


Цветанов обясни, че операцията по задържане на Антон Петров-Хамстера е била резултат на двегодишно събиране на доказателства за сексуална експлоатация на момичета. Преди него е задържан Митко Полицая, който се е отчитал на Петров. Арестуването му е било черешката на тортата в разследването.

Предполага се, че всъщност Митко Полицая е „пропял” и е разказал подробности за това как работи схемата на Хамстера, защото последния се държал грубо с него и му се правил постоянно на голям началник.

Цветанов поздрави свидетелката Иванка Славчева по делото „Октопод” за смелостта й да се яви в съда и да разкаже каквото знае около действията на Алексей Петров и приближени до него журналисти. Припомняме, че същата Славчева бе една от най-ревностните защитнички на Петров преди време. Променила си мнението за своя някогашен кумир, когато видяла с какви средства си служи той, за да се представи за невинен. Именно Славчева изброи имена на журналисти, на които, според нея, Трактора плащал, за да го защитават. Карбовски изброи Кристина Патрашкова, Явор Дачков, Сашо Диков и Маргарита Михнева. Вътрешният министър Цветанов допълни, че имало още и вярва, че Славчева ще има смелостта да назове и техните имена в следващи заседания на съда.

Карбовски припомни също, че Патрашкова заплашвала свидетелката Славчева след съдебното заседание, на което тя се яви да свидетелства.

 

За инкасо обирджията Георги Енев от Пловдив пък Цветан Цветанов коментира, че се е предал доброволно, защото е размислил и стигнал до извода, че с крадените пари ще трябва да се крие и оглежда непрекъснато цял живот.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 6380 |02.07.2012 Проститутките на Хамстера обслужвали родни политици . 44| 7909 |28.06.2012 Петьо Блъсков: Политици да не се бъркат в медиите . 94| 13436 |23.06.2012 Скандал! Кошлуков изгони "адвокат" на помиярите от студиото . 33| 13344 |07.06.2012 Скандал! П. Сертов и М. Червеняков срещу БОР-КОР и Станишев на маса

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads