Реклама / Ads
23| 5065 |19.03.2020 НОВИНИ

Слави Трифонов дари 100 000 лв. на лекарите от ”Александровска болница”

.
Слави Трифонов
Лично дарявам 100 000 лева на лекарите от ”Александровска болница”, които са в непосредствен контакт с болните от COVID-19. Призовавам депутатите, министри от правителството и президента да дарят парите си за мерки за справяне с кризата с корона вируса в момента. Призовавам партиите също да дарят субисидиите си, които държат на влог.
 

Това обяви телевизионният водещ Слави Трифонов с специално обръщение по телевизия 7/8.

 

Ето какво още каза той:

Уважаеми сънародници, винаги съм знаел, че Остап Бенедер е прав. Той казва, че „проблемът на давещите се е проблем на самите давещи се“. Тъй като всички, ние с вас, сме попаднали в момента в едно блато явно ще трябва сами да се оправяме. Всеки както може и с каквото може.

 

Аз лично реших следното: Тъй като в „Александровска болница“ има 35 души – медицински сестри и санитари, които са в пряк досег с болните от коронавирус, а заплатите им, благодарение на българското правителство са унизителни, за това аз реших лично да даря 100 000 лева за възнаграждения за медицинските сестри и санитарите от „Александровска болница“, които директно, ежедневно се грижат за болните от корона вирус. Това правя аз.

 

Не съм само аз, то сме ние. Като казвам ние се сетих за капачки за кувьози, пари за „Българската Коледа“, пари за непрекъснати благотворителни акции с които ви облъчват от различни медии и вие се обаждате по телефони с допълнително заплащане и им давате пари непрекъснато.

 

Мисля си обаче, че има една група хора, които обикновено стоят встрани от всичко това. Те получават огромни заплати от нашите пари. Те получават огромни субсидии от нашите пари. Те непрекъснато измислят рестрикции за нас, техните работодатели. Работят само три пъти седмично за тези пари. Сега, според мен, е времето да покажат, че са част от нас.

 

Аз правя каквото мога. Вие правите каквото можете. Хайде сега да видим какво могат да направят българските политици".

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4871 |19.03.2020 Борислав Зюмбюлев: Нападението на Слави Ангелов е дело на футболни фенове . 6| 6516 |18.03.2020 Слави Трифонов: Потресен съм, че посегателството над Слави Ангелов минава някак си между другото . 4| 4259 |18.03.2020 Състоянието на пребития журналист Слави Ангелов е стабилно . 29| 6450 |17.03.2020 Нападнаха и пребиха журналиста Слави Ангелов в София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads