Реклама / Ads
8| 13317 |21.10.2019 НОВИНИ

Снимка на Цацаров и Гешев във ФБР разкри опитите им да докажат, че тайната визита не била такава

.
Всеки може да види какви снимки има в този профил
Прокуратурата, след като Фрог оповести за тайното посещение, се похвали с няколко снимки от визитата в САЩ на настоящия и бъдещия обвинител №1 и шефовете на служби. Една от тях е във Фейсбук профил на Отдела за международни операции на ФБР. Проверка на Фрог показа, че тази снимка е прецедент, защото е единствена по рода си в този профил.
 

Както знаете главният прокурор Сотир Цацаров, неговият заместник Иван Гешев и ръководителите на ДАНС Димитър Георгиев, Националната разузнавателна служба Атанас Атанасов и служба "Военна информация" Велко Атанасов бяха в САЩ на посещение, за което се разбра ден преди да се върнат

 

Последва паника и спешна проверка кой каза на Фрог за тайната визита на Цацаров и Гешев в САЩ. Появиха се и няколко снимки, които са далеч от протоколните при посещения в които е ясен домакина.

 

Последната похвала е с публикация във фейсбук профил на отдел във ФБР, която може да видите по-долу. Фрог разгледа другите снимки в профила, за да придобие представа какви персони, от кои държави и с какъв ранг са посрещани в този отдел. Оказа се, че нашенците са с единствената такава снимка, наред до изчезанали и издирвани лица, възпоменатилни материали за бивши имена на службите, обучения и други.

 

На мястото, където е направено фото с нашите представители, вероятно фоайе, но очевидно извън място за срещи, през 2017 са се снимали четирима представители на чилийското посолство. За разлика от българската делегация обаче, чилийците имат още няколко снимки от разговорите, които са провели. Публикациите, снимките и информацията, която се публикува в този профил няма нищо общо с представените ни новини, че в САЩ много се говори за това посещение.

 

Ако обърнете внимание на снимките, които до момента се появиха, ще видите, че те са от един и същи ден, направени са непрофесионално и съвсем набързо и съвсем не убеждават публиката, че това са протоколни кадри от посещение.

 

 

 




Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 7232 |21.10.2019 Христо Иванов: Гешев си затвори очите за Пеевски в делото КТБ . 10| 4787 |21.10.2019 Плевнелиев призова Румен Радев да върне избора на Иван Гешев за главен прокурор . 18| 12974 |19.10.2019 Бакалските сметки на номинирания Гешев . 27| 15795 |18.10.2019 Прокуратурата в паника! Търси кой каза на Фрог за тайната визита на Цацаров и Гешев в САЩ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads