Реклама / Ads
0| 4246 |11.06.2018 НОВИНИ

„Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Солунска“, кв. „Център“ Триадица се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 18:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
 

ул. „Солунска“ от ул. „Княз Борис I“ до бул. „Витоша“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Цар Асен“ на кръстовището с бул. „Витоша“.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с ремонтни работи на ул. „Промишлена“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 17:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в:
бл. 38, вх. А и Б и бл. 27А
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред бл. 38.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Брезина“, кв. „Орландовци“ се налага спиране на водоподаването от 09:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Березина“ от ул. „Калач“ до ул. „Арда“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Березина„ на ъгъла с ул. „Арда“.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение в кв. „Димитър Миленков“ се налага спиране на водоподаването от 9:00 до 16:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
кв. „Димитър Миленков“ от № 200 до № 300
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: пред № 202.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с прекъсване на сградно водопроводно отклонение на ул. „Народно хоро“, кв. „Овча купел“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 17:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Народно хоро“ между ул. „Рождество“ и ул. „Иван Радоев“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Народно хоро“ на кръстовището с ул. „Арх. Франк Лойд Райт“.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на сградно водопроводно отклонение на ул. „Бесарабия“, кв. „Васил Левски“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 16:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. "Летоструй" от ул. "Витиня" до ул."Бесарабия"
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Бесарабия“ №69.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с диагностика на уличен водопровод отклонение на ул. „Коце Петров Бургов“, кв. „Кумарица“ се налага спиране на водоподаването от 9:30 до 15:30 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Коце Петров Бургов“, ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“
ул. „Леярска“ от ул. „Коце Петров Бургов“ до ул. „Незабравка“
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Коце Петров Бургов“ на ъгъла с ул. „Свещеник Юрдан Ангелов“.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. „Д-р Иван Стаменов“ и ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“, кв. „Бусманци“ се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 22:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Генерал Йосиф В. Гурко“, ул. „Просвета“, ул. „Беговица“, ул. „Татарски път“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „ Детска радост“ на ъгъла с ул. „Владимир Георгиев“.
На 12 юни 2018 г. (вторник), във връзка с реконструкция на уличен водопровод на ул. „Хотнишки водопад“, в.з. Малинова долина се налага спиране на водоподаването от 10:00 до 21:00 часа на клиентите на „Софийска вода”, живеещи в района на:
ул. „Хотнишки водопад“.
При продължителност на строително-ремонтните дейности над 12 часа „Софийска вода” ще осигури алтернативно водоснабдяване с водоноска на адрес: ул. „Хотнишки водопад“ на кръстовището с ул. „Душанци“.
Ремонтните дейности ще осигурят по-добро управление на водопроводната мрежа като максимално се ограничат зоните на евентуални бъдещи нарушения на водоснабдяването.
Засегнатите от прекъсването на водата, могат да получат повече информация от Телефонния център на “Софийска вода” АД на телефон 0800 12121 или да следят за развитието на всички текущи теренни дейности в реално време чрез Виртуалния информационен център на дружеството - https://www.sofiyskavoda.bg/water_stops.aspx .
“Софийска вода” АД предварително се извинява на своите клиенти за причинените временни неудобства!
Интернет сайтът на дружеството (www.sofiyskavoda.bg) дава възможност на клиентите да се абонират за съобщенията за прекъсване на водоподаването. На електронната си поща те могат лично да получават информация за планираните спирания. Друг начин е да се възползват от безплатната услуга за известяване чрез СМС.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4248 |10.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4178 |07.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4104 |06.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата . 0| 4078 |05.06.2018 „Софийска вода” временно ще прекъсне водоснабдяването в някои части на столицата

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads