Реклама / Ads
61| 6417 |11.01.2013 НОВИНИ

Станишев: Няма нещо, което ГЕРБ обеща, и го изпълни

.
Сергей Станишев
Дянков да раздаде следколедни бонуси, предложи червеният лидер и констатира, че от ГЕРБ не били господари на думите си, така не се управлявала държава.
 

Не приемам политически игри, политиката, ако е истинска, е сериозно нещо, решава важни неща за хората, обяви по НТВ лидерът на БСП Сергей Станишев. Според него вече 4 години управлението на ГЕРБ показало, че няма нещо, което са обещали, да са го изпълнили. Колко пъти се промени позицията на г-н Борисов по "Белене", попита Станишев. Безкрайно несериозно е поведението на държавата към гражданите й, вече никой няма доверие. 4 години ГЕРБ съществува чрез конфронтация, констатира червеният лидер.

2 месеца г-н Дянков обещаваше на пенсионерите коледни бонуси, накрая - нямаше, но имаше за администрацията на високо политическо ниво. Вчера ЕК опроверга връзката между парите, които се дават за определени проекти и бонусите за хората, обясни Станишев. Нека, след като има пари, Дянков да раздаде следколедни бонуси, предложи той. И поиска увеличение и на парите за майките, които гледат деца. Да връзваш бюджета за сметка на хората, не е държавническо. От ГЕРБ не са господари на думите си, така не се управлява държава.

Призовавам хората да гласуват на референдума, независимо от неистовата кампания за дискредитацията му, каза Станишев и попита кой се страхува от гласа на българите и кой е казал, че българите не разбират. Ние сме интелигентна нация, заключи той. "Белене" е на-евтиният проект в света, смята Станишев и опроверга цифрата 20 милиарда.

Това правителство показа, че животът на хората не го интересува, обобщи Станишев. Ясно е, че са харчили авансово национални пари, за да се харесат на ЕК, констатира той и настоя бюджетът да се увеличи като приходна част. Всеки ден намаляваме като нация с над 100 човека, продължи той.

Пропагандата вече не върши работа; колкото и да се контролират медиите, хората изтрезняха, съобщи Станишев и призова хората да си отговорят на въпроса искат ли промяна. Посочи БСП като единствена алтернатива, призна, че червените имат много грехове, но поиска да поеме ангажимент за следващо управление.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 13| 6328 |10.01.2013 Б. Димитров: България няма проблем с Македония, Македония има проблем с нас . 118| 6007 |06.01.2013 Румен Овчаров: След 15 г. токът от АЕЦ "Козлодуй" няма да ни стига . 15| 5109 |06.01.2013 Попова: Няма основания да помилвам Опиц . 33| 5631 |04.01.2013 М. Константинов: След 50 години няма да ни има

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads